torsdag 1 december 2016

Bilen&jag

Ok jag erkänner, jag gillar inte att tvätta bilen. Gillar inte att städa eller vårda den överhuvudtaget. Men eftersom jag måste ha bil och den kostar en hel del så får man bita i det sura äpplet ibland. 

Nu råkar en av mina söner jobba med att rekonda bilar. Åhh så bra kanske ni tänker då. Men ni vet, när han är ledig och kommer hit så kanske han vill vara just ledig. Jag ber snällt ibland när jag ser att han är rastlös. Då får jag först skäll för att jag inte skött om bilen men sedan så gnor han på där tills den blänker och skiner samt luktar gott också. Det verkar finnas produkter till allt möjligt från däckglans till vinylshine och ja säg vad som inte finns.Det är nog ingen dum idé att kosta på sig en riktig rekond någongång då och då. Här kan du se vad dom kan göra med bilen. 

Här är min lilla pärla. Ja men ni ser ju, åhh vilken smutsig bil och titta här då. Rattmuff och adventsljusstake. Ha Ha! 

Jag susar runt som den värsta lastbilschauffören. Brukar ni rekonda er bil?
Pia Gustafsson 
(sponsrat inlägg)

3 kommentarer:

 1. Hahaaaa jag döööör... va rolig du är! lastbilschaufför.....;)
  Himmel så smidigt att ha en son som gör sånt... Jag skulle muta min med mat jämt om han tvättade bilen...
  Varje mammas rättighet liksom...;)
  Jag hatar verkligen också det där med att tvätta bilen...fyyy så trist det är...
  Men det skulle sannerligen behövas...
  Ha en mysig fredag!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Urdålig har jag varit på den biten, mina gubbar har fått göra det tråkjobbet, jag har stekt pannbiff istället! Nu när jag bor mitt i stan behöver jag ingen bil längre, så skönt att få sälja den penningslukaren. Går utmärkt att åka kommunalt om jag ska långt... eller låna någon av döttrarnas bilar:)

  Glad andra advent!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Jag åker runt i en sopcontainer! Ve och fasa, min lilla röda "red & roll" som jag kallar den är i ett bedrövligt skick...ja det körs jord, julgranar och annat som ska till återvinningen så det blir ju såhär då! BORDE lämna in den på recond, kanske kan man få det i julklapp tro??
  Ha en härlig dag Pia!
  Kram Titti

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!