fredag 11 november 2016

Om möss!

Finns inte så mycket att säga bara NEJ TACK! Håll er på utsidan av huset annars kommer det bli synd om er. Ja ni kommer dö så är det bara. Jag delar inte mitt hem med er så det så.
julmus
bild lånad här
 När jag skulle sätta mig vid köksön och dricka mitt morgonkaffe så såg jag en skymt av något som rörde sig supersnabbt över golvet och så in under soffan. WIIIOOOOOO! Fötterna upp, illvrål och hjääälp. Maken är på affären och handlar musfällor. Jag sitter med fötterna uppe fortfarande och är livrädd. Japp så är det. Det var allt om möss det. Just det...
Tack för alla grattishälsningar igår. Dom värmde. 

5 kommentarer:

 1. Jo, men nej tack... ;) De traditionella fällorna i trä är inget vidare, ta den här: http://www.clasohlson.com/se/Musfällan-Mjölner/34-5202
  Kostar en slant, men funkar!
  Lycka till! Och trevlig helg!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Ett år när vi kom hem från Gran Canaria hade mössen varit framme i vårt hus. Halva linneskåpet var uppätet och en garderob med tjocktröjor. Så nej tack här med.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Vilken söt liten virkad mus! men levande möss är inte roligt, hoppas de inte är levande så länge till...
  Grattis i efterskott!

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Möss inne vill nog ingen ha! De får hålla sig på utsidan tycker jag.
  Lycka till med jakten!
  Ha en fin kväll!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 5. Hm...inga kul husdjur direkt! Har aldrig haft en mus inomhus faktiskt! Det räcker med vildsvin och huggormar utanför husknuten! Hoppas ni hittar inkräktaren i helgen :)
  Kram från Titti

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!