lördag 26 november 2016

Gardiner till advent..

Har tänkt länge på att inskaffa en ny köksgardin till just jul/advent. Ja sagt och gjort här är den nu. 


Narvik heter den och kommer från Jotex. Om jag gillar den? Nja kanske. Den är lite kort, den är lite off den är lite jag vet inte riktigt. Jag vet ärligt talat inte alls vad jag gillar eller inte längre. Hittar inte hem om man säger så. Det snurrar lite i planeten. Ska jag vara den där helylle gammaldags jultraditiontjejen eller inte. Ska jag tänka nytt och bli trendig eller vad ska jag göra?  Ska jag ha vita julrosor eller röda? Shit! Jag följer mitt hjärta, så får det bli. För vet ni vad, när jag traskade ut i garaget och packade upp mina( nya från förra året) adventsljusstakar så trodde jag att dom var vita.Jag tänkte att i år ska det bli en vit jul i mitt fönster. 


Men se det var dom då rakt inte, vita alltså utan röda så klart. Dom vi hade innan var i furu och trasiga så ja jag gjorde ju en liten förändring i alla fall. Men innerst inne så blev jag glad att dom var just röda för jag tycker nog att det är julens färg. Alla gör ju såklart precis som dom vill precis så som jag också gör. 


Ja det klickades hem ett kuddfodral också för att matcha lite. Hi Hi! Ha en härlig lördag hörni, själv ska jag ut och handla röda julstjärnor. 

Pia Gustafsson 


4 kommentarer:

 1. Juligt och fint med rött. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Juligt och fint med rött. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Jamen visst är rött julens färg, ingen tvekan om det :-)
  Jag kan konstatera att jag har inte så mycket rött till advent, håller de ljusa färgerna till Lucia men till jul blir det desto mer rött.
  Ha en underbar första advent. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Rött är ju julens färg.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!