tisdag 11 oktober 2016

I huvudet på Pia

Dagarna går och snart ska jag börja jobba halvtid. En mjukstart liksom. 


  För er som inte hängt med så har jag haft en jobbig tid med både kropp och knopp. Jag jobbar på med min mindfulness. Mina stretchövningar och massage på foten samt lite akupressur. Det gör susen. Tyvärr så kan jag ju inte gå mina regelbundna snabba promenader. Det saknar jag så ända in i bomben. Ja men vad gör jag då? Jo jag försöker vara ute och greja i trädgården sen sitter jag vid datorn mycket.

Jag pluggar inredning. Tränar på att möblera, styla och fixa enligt Feng Shui. Jag försöker även läsa lite deckare.

  Det känns roligt men så plötsligt sätter rastlösheten och stressen in. Ni vet jag borde, jag skulle kanske, nu har du ju massor av tid. Jovisst, men inte kraften eller lusten. Man den kommer, såklart att den gör.6 kommentarer:

 1. Ja den där stressen...skönt att du får göra en mjukstart nu! Låter ändå som du har fått till en vardag som funkar även om alla måsten slår till ibland. Jag FATTAR inte hur andra hinner allt, familj, gym, jobb, sköna middagar med 30 gäster varje lördag osv...näää huuu, jag letar egentid, slötid och sofftid!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 2. Iiiiinte bra att stressa, bra att du tar hand om dig Pia! Och wow vilken fin inspiration, det där kommer bli jättefint tror jag. Bra inredningsval som står sig över tid dessutom vilket är något jag tänker på då jag skaffar mig något nytt.

  Önskar dig en fortsatt fin vecka!

  Kramar aka

  SvaraRadera
 3. Vilken tur att det finns mjukstart! Jag gjorde likadant efter min långtidssjukskrivning, halvtid och sen trappa långsamt upp till full tid. Jag hoppas att du har möjlighet att behålla ditt lugn, få njuta av naturen även om du försiktigt börjar gå tillbaka till arbetslivet. Men var vaksam, var rädd om dig själv, sätt dig själv i första rummet. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Klart den kommer. Ta hand om dig. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Vet precis hur du känner dig och något jag jobbar med varje dag.... Deckaren jag läser nu heter "skendöd" av Tess Gerritsen, obehaglig på många sätt, precis så som jag vill att en deckare ska vara.... Ta hand om dig nu vännen, du är viktigast allt annat få vänta. Kramisar Tina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!