söndag 2 oktober 2016

Helgen som kom och gick.Den började bra, helgen den sista i september och första i oktober. Jag hade faktiskt lite fredagskänsla och ett aningens lyckokänsla i maggropen. Vi skålade in den med ett glas bubbel Cava så klart.
Bildresultat för cava
 Vi mös i soffan tittade på tv och eldade brasa. Åt helstekt kyckling på uterummet med ungdomarna och pratade om hundliv och annat kul. Det fina vädret fortsatte, dock lite blåsigt men soligt.Det gillas mycket. Något som jag inte gillar är att jag drabbats av hälsporre. Det sätter käppar i hjulen. Jag som älskar att gå kan inte längre promenixa hej vilt för det gör så in i nordens ont. Sen fick vi oväntat besök. Vi bjöd på middag. Den där fiskrätten som jag lagt ner min själ i var det bara jag som tyckte om. Smördegsinbakad lax med pepparrots ost och bladspenat.

Bildresultat för inbakad lax smördeg
lånad bild.från My taste

Ja, Ja och så blev lördagen inte alls så där trevlig som jag hade hoppats på utan snarare tvärtom.  Söndag och nya tag, stapplande och tafatta tag. Vi åkte ut en sväng, pallade äpplen som ligger kvar i korgen.


Orkade inte göra pajen som jag planerat. Tänker att jag måste ta mig i kragen. Hur gör man det då när man är klädd i T-shirt hela tiden? 


3 kommentarer:

 1. Låter härligt med cava och brasa, myspys på hööög nivå. Härligt att ha ett uterum och den där maträtten verkar ju uuuurgod, konstigt att inte alla gillade den!!! Ja livet är upp och ned, vissa dagar bra, andra inte, livets gång...

  Kramar aka

  SvaraRadera
 2. Ja, jag kan rekommendera en cykeltur... blåser bort både det ena och det andra! Dock kanske inte en hälsporre...

  Må väl.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Din blogg är så inspirerande! Har själv börjat inreda hemma i den där stilen och är jättenöjd. Du har inspirerat mig till att starta en egen blogg. Gå gärna in och säg vad du tycker! https://diy368.wordpress.com/2016/09/24/fixa-stilen-med-heminredning-shabby-chic/

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!