fredag 7 oktober 2016

Festligt värre.

Nästa år är det ett riktigt festligt år. Här ska det fyllas jämt både till höger och vänster. Vi ska fira en 20 åring, två 30 åringar, en 50- åring, två 60-åringar och en 80-åring. Inte nog med det utan det ska ju bli bröllop också. Jisses! Kanske bäst att starta upp ett festkonto på banken. Ja och om man nu inte känner några som kan spela och sjunga om det ska dansas eller så, ja då får man hitta på andra lösningar. Man kan till exempel ha disco. 

Ja med coola ljuseffekter och kanske till och med en rökmaskin. Wooow så häftigt va? Kanske inte så passande på 80-års kalaset, men man vet ju aldrig. Ha Ha!  Kan se pappsen dansa runt där bland rök och ljusshower. 

En gång i tiden så jobbade den ena som ska fylla 30 med just DJ och hade lite prylar som han släpade runt på vd skoldiscon eller andra fester. Nu finns det inget kvar av det men här kan man i alla fall hyra om man känner för det. Hur gör ni, brukar ni hyra utrustning när ni har större fester? 

2 kommentarer:

  1. Grattis till vinst hos oss på FINASTE MATTAN blogg!

    SvaraRadera
  2. Ja det är nog bäst att du startar upp ett fett festkonto! Det blir många roliga dagar för dig nästa år då ser jag, kul!
    Fredag igen, vart tog den här veckan vägen tro???
    Höstkram från Titti

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!