tisdag 27 september 2016

Upp som en sol...

Höstfärger är ju sååå vackra. Härligt att hinna uppfatta och njuta av dem. Medans jag satt och väntade på att middagen skulle bli klar (lasagne från frysen i micron) så fick jag lite lust att fota färgerna och hösten.

 Upp som en sol, ja så var det i går men ner som en pannkaka idag. Även om alla färger sprakar så där makalöst vackert så är det ändå lite svart inombords. Så jobbigt och svårt att förklara. 

Nåväl, nu ska jag inte deppa och ha mig utan se det fina och ljusa. Hoppas ni har det fint i höstens färger och njuter. Så som det ska vara denna fina septemberdag.5 kommentarer:

 1. Höstens färger är magiska. Så vackert. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. När det är mörkt inuti är det ändå bra att se och vara här och nu och det är ju vi rätt bra på. Om du inte bloggade kanske du inte sett det vackra som är därute just nu. Även m du inte gläds så mycket just nu, så är det ändå sådana saker som ger läkning i en mörk kropp. Kram på dig!
  Helena

  SvaraRadera
 3. Så vackra färger ni har fått, här är det mer brunt än färgat. Men jag håller tummarna för att vi ska få lite höstfärger innan löven trillar av.
  Jag lever i tron att ett svart sinne, sakta men säkert färgas av ljuset och orkar ta till sig färgerna igen. Men det tar tid och det måste få ta tid, ingenting som går att stressa och tvinga fram.
  Ha en härlig vecka. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Skönt att du ändå stannar upp och njuter av det vackra runt omkring dig, även om det ä mörka känslor i och runt dig. Stora varm höstkram till Dig, vännen!
  // Kate

  SvaraRadera
 5. En sak är ju positiv och det är ju att inte alla dagar känns svarta! Att du hade en bra dag dagen innan och att du ändå kan skönja det vackra och VET att det finns där. Då är du ju i alla fall inte helt körd i botten, tänker jag. Och att du faktiskt orkar blogga och det i sig gör nog att du har förmågan att se det vackra runt om dig. Om du inte hade bloggen, så kanske du inte ens hade orkat dig ut? Jag vet inte jag, men jag hoppas att det kan vara lite så i alla fall, att du bara har en svacka och är på väg uppför.
  Styrkekram till dig!
  /Maria

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!