torsdag 11 augusti 2016

Till samlingen.

Svägerskan skickade ett sms igår. Jag har hittat en sak till dig. Gulliga henne va? Du får den som en förtidig födelsedagspresent. Jo jag fyller i november så nog var det tidigt.

Men åhh vad glad jag blev. Citrusträdet behövde verkligen en ny kruka. Hade tänkt köpa en när tillfälle gavs. Vaknade tyvärr med magsjuka inatt så snälla maken ordnade med att få den på plats. 

Jag kunde lugnt sitta och titta på. För vänta går ju rakt inte.. Ha Ha! Mår bättre nu i alla fall efter många toabesök och sovstunder på soffan. Hoppas på att morgondagen ska bli betydligt bättre. 

Helgen bjuder på dubbla födelsedagsfester och lite målning av fönster. Önskar att vädret ska bli lite stabilare, skönt att kunna sitta ute och njuta lite till.

5 kommentarer:

 1. Usch för att vara magsjuk, men så trevligt med en present! Så fint det blev!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Magsjuka är trist :( Men presenter spontant är så himla skoj :) Jättefin kruka. Blev ju jättefint med trädet där i. Njut av fredag :) Kram

  SvaraRadera
 3. Usch och fy, finns inget värre än magsjuka :-( Hoppas att du kryar på dig snabbt.
  Det var en alldeles fantastiskt fin kruka, får nog åka till det stora varuhuset och spana lite, här kommer det att behövas mängder av krukor ganska snart. Har fått i uppdrag att ta över svärmors alla stora när de nu ska flytta till lägenhet :o
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Men hu för magsjuka..!
  Krya på dig och njut av din fina kruka och citrusträdet :)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Vacker kruka. Jag gillar terkotta.
  Stackars dig med magsjuka. Hoppas det går över snabbt.
  Kram Helén

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!