söndag 7 augusti 2016

Göta Kanal!

Jag har taggat ner nu efter semestern. Tror jag i alla fall. Det känns lite segt och trögt att böra knega igen, fast ändå bra. Den allra bästa semestern i mitt liv tror jag men jag har inte riktigt tänkt klart. Italien, drömmarnas resa. Dalarna,fina vackra siljanstrakten. Östergötland, vättern och Göta kanal. Kan man ha det bättre? Jag har alltid önskat eller rättare sagt länge önskat att få åka på Göta Kanal.

 När vi strosade runt där lite i Motala så hända detta. Jag fick se en vacker båt komma glidandes in i slussen. Tänk att ett sånt vackert hus råkade bara finnas där också.. Åhhh!! 

Om jag får önska så blir det en liten kort tur på kanalen nästa sommar. Fast man vet ju aldrig hur livet tar sig fram. Ohälsa i familjen gör mig orolig. Vet att livet kan förändras så snabbt. Jag väljer att leva i nuet. Njuta av varenda stund jag kan. Hoppas att det är övergående. 

Hoppas att det flyter på som i kanalen. Lugnt och fint med vackra och fina inslag.


5 kommentarer:

 1. Så härligt. Jag börjar jobba i morgon och känner att jag är inte super happy just nu haha. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Så härligt att du kunnat "tagga ner" och verkligen fått ha drömsemestern. Kan förstå att det är svårt att ladda om för lönearbete efter en lång ledighet.
  Jag tillhör dem som tar en tag i taget, njuter av livet nu, för i morgon kan det vara försent.....
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Åh så fina bilder från Götakanal

  SvaraRadera
 4. Men du.... vilket underbart hus! Och båten.... Tokgillar! Fast jag tokgillar inte att vara på vattnet egentligen, men det ser verkligen mysigt ut!
  Vad mycket ni gjort på er semester! Vi har också varit rätt flitiga besökare i Dalarna i år. Hela två svängar a´ en halv vecka åt gången, typ. Tror det är rekord ;)
  Inte hann vi ses heller, du och jag... :( Jag börjar också jobba idag.
  Hoppas hälsan rättar till sig så du slipper oro...
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig semester du haft, kul att dina drömmar gått i uppfyllelse. Men orosmoln gillas inte, även om det måste ingå i livet, men jag håller tummar och tår att det molnet försvinner.
  Kram Helena

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!