söndag 17 juli 2016

Söndagssur(r)

Insekterna som surrar här gör mig lite lätt irriterad. Man sover dåligt trots att vi haft flugjakt innan sänggående. Grannens tupp har hittat en ny väg hit och gal som besatt kl.07.00. och maken hostar som en lungsjuk  Inte lätt att slumra skönhetssömn då inte.

 Huvudet dunkar på och jag känner mig inte alls så där behagligt utvilad som jag borde efter tre veckors semester. Världen utanför beter sig märkligt också. Man blir ledsen och sorglig på något vis.

Jag försökte gaska upp mig igår genom att gå på konstutställning. Javisst kändes det bra en stund i slottsmiljö och vackra ting.

 Fast bara en kort, kort stund. Banne mig nu får det allt bli lite miljöombyte igen. Vi ska ta tältet och dra dit näsan pekar dvs. Dalarna Ha Ha! Gamla stofiler på tältsemester. Nåja värre saker har hänt. Fast först ska vi bli friska.Ha en toppen söndag hörrni! Jag ska göra mitt bästa jag med.

3 kommentarer:

 1. Det låter allt lite kämpigt. Flugor, tuppar och tält. Myggnät och hörselproppar kanske?
  Du får ha de så bra du kan. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Vi har haft tur med få flugor så här långt i sommar, hoppas det fortsätter så. De kan ju verkligen vara irriterande... Tuppar har vi inte i närheten, däremot kan makens snarkningar störa ibland. Har köpt en snarkskena som han får stoppa in i näsan när han lägger sig, inte så bekväm men den funkar :)

  Hoppas du hinner samla lite energi av den semester du har kvar. Jag har semester nu och är på roadtripp med maken :)

  Semesterkramar aka

  SvaraRadera
 3. Man blir trött av att ha semester, jag vet inte hur man ska göra för att känna sig utvilad.....men flugor, dom gör mig tokig, jag vet inte vad det är, dom bara surrar runt i världens fart utan något som helst syfte verkar det som och är dom vid fönstret och man öppnar det, ja, då åker dom till ett annat fönster.
  Tältsemester, det låter underbart!
  Ha det gott!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!