onsdag 13 juli 2016

Italien- Amalfifloppen

I bland så blir inte allt riktigt så som man tänkt sig. Nu så ska jag inte klaga för resan i det stora hela var ju helt fantastisk. 

  Efter dagar bland, gamla romarstäder, berg och lite hav på östkusten så skulle vi varva ner på Amalfi kusten i tre dagar.
 
Lägenheten vi hyrt visade sig vara riktigt sunkig. Lakanen var trasiga och luktade gammal olja. Det fanns inte porslin, eller bestick så det räckte till oss fyra, det visade sig också på morgonen när jag skulle koka lite kaffe att det inte ens fanns gas till spisen.


 Stranden var trång och en solstol kostade 180:-/dag + parkeringen på det samma. Ingen luftkonditionering eller fläkt. 38 grader varmt. Jag bröt ihop totalt. 

Vackert så man dånar bland bergen.

Nu stannade vi inte kvar som ni förstår och sist av allt så fick jag mig en utskällning av hyresvärden. 

Jag bara log för jag ansåg inte att det var jag som gjort fel. Han tyckte att vi var sura och tråkiga nordbor. 

Vi kom till ett jättemysigt ställe B&B istället med fantastiska människor som gjorde allt för att vi skulle trivas. Kolla in vad tjusigt! Sista natten bodde vi högt uppe i en liten by inte så långt från Rom. Inredningen här var mer av det modernare slaget.

 

Kudden är ju bara sååå läcker.Glittriga handtag i köket. 

Japp, det var det. Nu ska ni slippa Italien här på bloggen. Fast jag rekommenderar ändå er som inte varit där... ÅK! 

Östkusten är min grej. Cupra Marittima.  Ja och Toscana så klart.


Stora stränder, lagom med folk och billigt. Jag har ändå inte fått med allt fint som jag fotograferat. Inte berättat om regnskuren, åskan och matchen på den lilla puben.Inte skrivit om boendet i tre etage med rosa fåtölj och äkta mattor, men lite ska man ha för sig själv kanske.
Kram på er..

Pia Gustafsson

2 kommentarer:

 1. Så fantastiskt ni haft trots missödet. Tyvärr så kommer man ihåg just det länge efteråt. Så sätt det inom parentes och gläds åt allt det fina och bra!

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder, tur att det löste sig med boendet tillslut.
  Ha det fint
  Kram Pia

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!