onsdag 1 juni 2016

Säg cheese and smile...

Dagens middag till mig, en ost tallrik. Maken åt blodpudding och tonåringen fröjdar sig med pizza och kvälls picknick. Jag älskar på riktigt ost i alla former kan inte låta bli att äta ost fast jag kanske inte borde med tanke på bikiniformen. 


Här en smarrig mozzarellasallad med röd basilika och lite halloumi. Ny skördade örter från växthuset. Det där uttrycket om att säga ost och le ja det kan man ju göra medans man äter. (ja jag vet att man säger det när man tar foton) Fast jag ler inte så mycket nu om dagarna tyvärr. Det har fastnat någonstans i halsen, jag känner mig orolig och vansinnigt trött ja eller utpumpad, less, uttråkad, omotiverad, tom. Det finns så väldigt många synonymer till just trött. 


Nu vet jag egentligen orsaken faktiskt, det är till 99% helt mitt eget fel. Jag tränar inte som jag ska, jag sover inte som jag borde och jag äter helt galet fel. Går också på reklam om enkla genvägar till hälsa och välbefinnande som bidrottning gele. Woooow efter fyra dagar så kommer du känna otrolig skillnad. Pyttsan! Om man mår bra fysiskt så är det mycket lättare att handskas med psykiska dilemman. Så är det ..Punkt! Ok, nu ska jag ta tag i mig själv.. Ska vi säga så? Jadå på Måndag. Först vårkonsert, student och tjejträff, men sen jäklar. 27 dagar kvar till Italiensemestern.


3 kommentarer:

 1. Det är lätt att hamna i dåliga rutiner som gör att måendet får sig en törn också. Men det är ju otroligt bra att du vet
  och känner vad som är orsaken, Sedan är det att hitta motivation och drivet att göra något åt det, vilket inte alltid är så lätt. Hoppas du hittar den så du mår bättre snart.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Hallå där!
  Vi är nog lika-samma du o jag...jag behöver också komma in i bra rutiner igen...
  Men först måste hunden sluta väcka mig en gång i timmen o det måst bli svalare i sovrummet.....å fåglarna måste sluta sjunga så HÖGT utanför fönstret..... hahahaaa det måste kanske bli höst först...;)

  Deppig kan man lätt bli då man är trött...å är man trött orkar man ju inte ta tag i allt det där man borde...
  Suck... men vi får peppa varandra!!! SÅ heja heja.....vi väntar INTE...vi kör på nu!!
  Även om vi inte hinner träna....även om vi fikar o mullar onyttigheter.... Så kan vi tänka BRA tankar....eller hur!!

  Kooooom igen nu!!
  Kraaaaaam Katarina

  SvaraRadera
 3. Mmmm ost och tomatsallad :-)
  Alla drabbas vi av trötthet då och då men då gäller det att inte glömma bort att leva i nuet, njuta av dagen och lägga framtiden åt sidan.
  Var rädd om dig och ha de gott. Kram, Catarina
  Psst! Visst kan jag skicka frön när de är klara. Men du kanske får påminna mig :o

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!