torsdag 2 juni 2016

Från en festlighet till annan festlighet.

Först så måste jag bara tacka för era fina och stöttande kommentarer, dom värmer så ända in i baljan. I dag har vi haft vår fina vårkonsert. När man jobbar på musikförskola så känns det lite extra pirrigt när man ska leverera resultat. Ja ni förstår kanske att vi tränat och tränat på en det ena och en det andra från sång i rätt tonart till instrument som ska spelas i takt. 


Nu blev det så där jättebra och kul allt samman. En fest med andra ord. Barn har den effekten på mig att jag känner lycka och tro på framtiden. 

I morgon ska det bli andra festligheter här i form av studentfirande.

 Jag laddar om batterierna som ju som sagt inte är så där 100%- iga. Det måste gå bara.

 Viljan kan försätta berg har jag hört. Bakar och fixar snittar till bubblet och morgondagens buffé. Tar ett glas bubbel själv bara för att jag kan. 

I morgon är det semester och lite att pyssla med innan utspring. Tur min fina morfar lärde mig att knyta slipsknut.

 Minns att vi tragglade på det i timmar när jag var liten. Underligt när jag tänker efter att jag ville lära mig just det. Kanske allting har en mening. 

Nu luktar vi lite på blommorna och andas djupa andetag.. Det kommer bli så bra, så bra.

2 kommentarer:

 1. Se till att njuuuuta av livet också. Visst är motion och mat viktigt men det kan också bli väldigt kravfyllt (läste ditt förra inlägg). Men ha nu en skön fredag och ta ett djupt skönt andetag Pia...
  Kram till dig,
  Titti

  SvaraRadera
 2. Vilket fint inlägg, om än lite kantat av nedstämdhet... Student är bara så där pirrigt vackert, tycker jag! Precis som med sommarfesterna när barnen är små. Hopp och framtid! Klart det går bra för er idag! Ha inte så höga krav, vännen1 Man måste ju njuta också! Och det gäller med kost och motion med! Klart man måste äta (någorlunda) rätt och röra på sig (med måtta) för att få vara frisk och stark och bli gammal. Men man måste göra allt med sunt förnuft. Inte bli manisk utan lägga det på en nivå som man vet att man orkar/hinner/klarar av att hålla i längden. Att må bra är inte enbart kost och motion brukar jag ofta säga, det handlar till väldigt stor del om att vara nöjd på insidan ;) Att vara glad för det man har och för det man gör. Italienresa, låter ju hur mysigt som helst! (Dit vill jag också resa) Fortsätt fokusera på den och på din underbara trädgård och härliga familj, så ska du se att det känns rätt bra inombords ;) Kram på dig och ha en fin dag med familjen nu! Och tack än en gång för den svarta skönheten!
  Kram/Maria

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!