tisdag 21 juni 2016

Fläderblom och citronsurt

Nu blommar flädern och då skulle man ju dra igång ett fläderblomssaft projekt kanske. Fast Neeej jag orkar inte nu, vi har inga citroner hemma och så ska vi ju åka iväg så det får vara helt enkelt. 

I dag fick jag en fråga från ett barn... Varför är du så sur idag? Oj det sved och kändes ordentligt. Jag var bara ärlig och svarade att jag är trött bara, i morgon ska jag anstränga mig för att vara lite gladare. Ok? Blicken och gesten var på riktigt, jag förstod att jag gjort någon besviken. 

På ett sätt så kändes det lite bra för då upplever hen att jag ändå oftast är glad. Men jag var inte det idag på grund av många saker men främst för att orken liksom inte finns.

 Har något skit i kroppen som inte bryter ut. Önskar att jag kunnat vara hemma och vilat mig fast neej det funkar inte heller. Två dagar kvar bara. Sen så...

 Pia Gustafsson

5 kommentarer:

 1. Så vackra bilder!!!
  Nej, orken finns inte alltid... Men nu är det bara två dagar kvar, som sagt!
  Hoppas du är piggare imorgon!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Vad jobbigt att inte känna sig helt pigg. Flädersaft var länge sedan jag gjorde. Ha en fin midsommar! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Jag har silat min idag, klar att avnjuta men det finns färdig i butik också. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du snart känner dig bättre! I annat fall tycker jag att du ska gå till läkare (om du inte redan har gjort det) för att ta prover. Bekymmer/problem kan ju också dra ned immunförsvaret. Lycka till och hoppas att du snart mår bättre... önskar en bloggläsare som aldrig har kommenterat tidigare. / Siv

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Siv men det känns lite bättre idag. Jag tänkte samma sak, det kan ju vara något ... Kraaam pia

   Radera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!