söndag 1 maj 2016

Tok-demonstration och brokiga rosor

Vilken helg! Här har det hänt saker, sånt som inte händer varje dag minsann. Mina alla fina var samlade igen. Sist det hände var i julas. Jag slutade tidigt i fredags och hade planer på massa saker. Hade  vemod och sorg i hjärtat också så det blev en stund på minneslunden med brokiga rosor. 6 år har gått nu sedan han lämnade oss. Ja men då måste jag ju bara titta till mina föräldrar en stund och kanske umgås lite med syster min. Sen skulle det färgas slingor, men vi ändrade oss i sista sekund. Jag hade ju typ finaste håret redan tyckte frissan.

 Tiden var knapp och jag städade runt som en galning samtidigt som jag var en aningens lite nervös över mötet med en ny flickvän i familjen. 


Ni vet det där första intrycket. Nåja jag lyckades bra tror jag, både med mötet och med lammspetten på grillen plus en fantastiskt god dessert.  Banankaka med mangogrädde, lite spetsad av äppeljuice. 

Vi hade så kul tillsammans, en blandning av frågesport, pilkastning och armbrytning.. Lördagen eller själva valborg blev en seg dag. Jag måste verkligen erkänna att jag är trött vissa dagar och särskilt lördagar. Tusen saker som borde göras, tusen saker som man bara inte orkar ta tag i.


Då blir jag sur och arg ska ni veta. Jag tok-demonstrerar precis hela tiden, japp man får lov att göra det faktiskt, det är ju 1:a maj. Maken muttrar och tycker inte alls att jag är trevlig, nej det är jag verkligen inte. Så med andra ord.. 

Det ska bli så jäkla skönt att åka bort ett tag, andas havsluft och lata mig, nej jag menar vila mig. 

Ingen maskros i världen ska ge mig ångest eller få mig att tänka på att allt måste vara perfekt. Husvagnen är nytvättad och redo för Öland.

Bara två dagar kvar att jobba, sen så ska vi njuta. Jajamensan det ska bli finväder har jag hört.

4 kommentarer:

 1. Vad härligt att umgåtts med nära och kära! Och så himla smarrigt ni ätit, mums. Så klart att du gjorde ett gott intryck på flickvännen :) Fick en bra idé där om att skaffa en darttavla, kul att spela tillsammans, det får nog bli en sådan till sommaren :)

  Se nu till att få tid för återhämtning när du åker till Öland, så mysigt!!

  Kramar aka

  SvaraRadera
 2. Härligt, och spännande, med en ny familjemedlem!! Skönt med semester och det verkar som vädret kommer att vara helt på er sida:)

  Njut nu och ha en skön början på maj månad!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Det bästa... att få vara tillsammans med nära och kära. Kul med ny familjemedlem och ha nu en härlig resa till finaste Öland. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Mysigt att vara tillsammans med nära och kära.
  Stor kram till dig !
  Pia

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!