fredag 27 maj 2016

Sommarklänning och marina skor!


Jag har verkligen snälla människor omkring mig. Ja inte bara snälla utan generösa vänner vill jag påstå. Att få en komplimang, ett vänligt ord på vägen eller en present från hjärtat. Då menar jag inte guld och exklusiva saker utan små saker som förgyller vardagen, som några luktärts plantor, gamla stolar, ytterkrukor, ett paket ägg eller en klänning till ett bra pris. Jag tror eller jag är nästan säker på att jag kommer trivas väldigt bra i den här randiga lite marina stilen på klänning. Ska försöka hitta några coola skor att ha till med så där lagom hög klack. Här är några som jag gillar. En lyx och en budget. Gissa vilka jag väljer?
Sandaletter med kilklack Emery sandaletter blått från Tommy Hilfiger
via

via
                       

5 kommentarer:

 1. Härligt somrig klänning, perfekt till studenten :-)
  Före min steloperation hade jag gladeligen gått i de översta skorna, numera får jag snällt men surmulet välja något snällare och tyvärr inte lika graciöst och somrigt.
  Ha de riktigt gott och hoppas du hittar rätt skor. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Du har mycket att stå i nu förstår jag, med student och allting, men vad roligt, hoppas verkligen det blir fint väder, det blir ju så mycket roligare då. Snygga skor, de översta är ju lite väl höga kanske, men du kanske kan gå i såna! Snygga bägge två i alla fall!
  Må gott!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Snyggt med det marina, de översta Tommy Hilfiger har jag kikat på men liiite för höga för mig... Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Åååå de är så snygga båda två.. jag har ju en förkärlek till Hilfiger men jag hade nog valt de undre...så man kan köpa flera par i stället..;)

  Supersnygg klänning också!
  Kraaam Katarina

  SvaraRadera
 5. Jättefina skor, själv skulle jag bryta fötterna både på ett och två ställen.. ;-)

  Kraam Therese

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!