söndag 29 maj 2016

12 timmars rolighet.

Att vara lite galen och göra saker man kanske inte gör så ofta är så kul och behövande. Vi plockade upp min syster med sambo och svägerskan för ett litet äventyr. Maken och jag hade förberett alltsammans. Vi fixade  en stor picknick korg som skulle räcka typ hela dagen med undantag för middagen. 


Vi stannade till på Steninge slott för lite shopping ja eller kanske mest inspiration.  Wooow vad jag gillar det stället. 


Där intog vi en bakluckebuffé innan vi suktade på köks prylar, inredning och växter. Skulle så gärna vilja ha dessa coola glas. 

 Gärna dessa härliga terrakotta kärl och en massa fina växter från deras trädgårds avdelning också.

 Softade senare lite på Våfflan i Sigtuna och kikade på båtarna i Marinan och så kom det ett gäng mopedister in glidandes.


 Klart man blir glad av sånt.

 Denna lördag så inföll den internationella hamburgare dagen, så självklart checkade vi in på Burger Bistron för att njuta av härliga burgare. Jag tog en vegoburgare med haloumi och smält cheddar. Oj så gott! 

Fortsatte sedan bilfärden mot Gottröra och lite fika i det fria. Ja varför inte vid en fin kyrka med en vacker slottsruin i närheten.


Mörby slottsruin, juli 2002. Foto: Åke Johansson.

Där var det time för lite charader. Vi hade växter som tema, många skratt och fniss på det. Jag gjorde rap+s... 

Sedan avslutade vi dagen med lite djursafari och vi fick se både hjort, räv och älg. En sista eftersläckare hemma hos oss innan vi tog farväl. Dagens genomgående ord var.. Ska vi säga det då? Ni har väl sett den reklamen?

1 kommentar:

  1. Vilken otroligt fin dag! Och så mycket ni hann med och så mycket fina saker!
    Kramar

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!