söndag 8 maj 2016

Så kan det gå...

Efter några dagar på Ön så borde kameran vara full av bilder. Jag borde vara full av inspiration och full av energi. Nopp! Så egentligen är det nästan helt onödigt att ens blogga. Men kära ni som följer mig... Så kan det gå. Vilken trist och misslyckad tripp det blev. Som jag längtat och som jag sett fram emot detta. 

Vädret kan ju ingen klaga på men det hjälpte inte. Något är fel kan man säga. Två punkteringar, trista allergier och på tok för trångt för min del. 

Jag satt mest och mådde pyton var trött och ur gängorna. Nu är vi hemma igen och jag kan säga så här.. Vi borde inte ha åkt. Uppkopplingen var också under all kritik så jag ska kika in hos er alla och uppdatera mig. 

Fast först ska jag sova. Är sååå trött och sååå besviken. Livet rullar vidare.

2 kommentarer:

 1. Så tråkigt att er helg blev som den blev och supertråkigt att vi inte kunde ses. Men som sagt det går fler tåg. Vi åker ju någon gång till Stockholm, men inte speciellt ofta trots att jag har min pappa där uppe. Annars kanske ni tar er till Blekinge? Där är det inte så fullt av Stockholmare ;-)
  Hoppas att du repar dig snart och att din besvikelse lägger sig. Ni hade ju trots allt tur med vädret ;-) Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Sååå tråkigt...men tyvärr (bli inte arg nu!!) men jag småler lite. Uruselt med uppkoppling/bredband på ön, MASSOR av turister/bilar denna helg och jag hoppas ni slapp värsta bilkön hem på söndagen! Min son satt över 4 timmar i kö över bron...
  Nä kom ner hit till Blekinge istället - här är lugnt, vackert, inte så mycket turister och uppkopplingen funkar utmärkt!
  Du fattar att jag triiiiiiivs....
  Kram från Titti

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!