tisdag 3 maj 2016

Att bara få vara lite...

I dag checkade jag ut från lönearbetet tidigt. Intog slapparskorna med andra ord. Skolkade lite från planeringen för att hinna med sånt som var nödvändigt. Ja jag får så klart ta igen den där tiden sen, men det är då och inte nu. Känslan när man fattar på riktigt att man ska få vara så där härligt avslappnad några dagar är så himla skön.

 Jag stressar lite när jag kommer hem med det sista, packar in saker i lilla husvagnen, bakar matbröd och förbereder för vattnings hjälpen.

Inte så roligt om allt man sått, planterat och pysslat med ska dö i torka. Nej minsann det är som att ha husdjur ungefär. Någon måste ta hand om allt samman.

 Jag fyller vattenkannor, planterar om småplantor i större krukor och försöker göra det enkelt att rycka in som växthusskötare. Går ett varv runt huset och konstaterar att sommaren är på G. Nu kommer det att gå fort, nu när värmen äntligen har kommit.

  Vi drar söderut...


Nu ska jag bara vara lite...

7 kommentarer:

 1. Jag måste också plantera om mina växter som jag planterat och så måste jag gräva upp ett trädgårdsland där jag kan sätta resten av fröna som jag shoppat.

  SvaraRadera
 2. Jamen så är det! Man kan ju knappt vara borta en dag förrän katt och växter har vissnat :)
  Ha nu några sköna dagar på ön, den är gudomligt vacker nu i sköna maj. Skickar några smultronställen till dig på FB...
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 3. Oj vad det växer och spirar hos dig.
  Du gör helt rätt i att bara vara några dagar. Precis så skulle man göra och ändå slits man mellan alla måsten som dyker upp på våren. Här blir det altanfix men säkert också tid för att bara vara.
  Ha det så härligt!
  Kram / RosMarie

  SvaraRadera
 4. Ha det fortsatt fint där du är!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 5. Sååå härligt att komma iväg på resa!! Ha det så mysigt på trippen. Här njuter vi sol på verandan och goda middag på kvällarna :)

  kramar aka

  SvaraRadera
 6. Åååå sååå härligt!
  Och jag kan tänka mig att det är andlöst vackert där på ön såhär på våren.

  När vi kom hem från NY hade våra vattningsvakter missförstått lite...de hade sprayat tomatplantorna med vatten i stället för att vattna dem ordentligt i jorden.....haha...ALLA låg ner i någon slags förberedelse för tomatdöden...
  Men jag kom hem i grevens tid så nu står alla stolt upp igen....haha...
  Så kan det gå..

  Kram o ha en fortsatt härlig helg!

  SvaraRadera
 7. Låter skönt att bara vara lite! Det ska man nog nu och då, det är nyttigt, tror jag! Hoppas du har det riktigt skönt!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!