tisdag 17 maj 2016

Maj sköna maj.

Månaden då allt ska ske på något vis. Det ska fixas i trädgården, kanske målas lite här och var. Man ska gå på ett antal avslutningsfester. 
Det ska firas bröllopsdag och Mors dag. På jobbet så bör man avsluta alla projekt, ha samtal och slussa iväg blivande skolbarn. Ordna utflykter och vårkonsert. Roliga saker men allt på en enda månad...

 Sen ska det vårstädas lite här och var också eller ska man kanske vänta lite med det. Men ljuvlig är den ändå denna blommiga och försommarhärliga månad. Man kan säga att nedräkningen börjar lite nu.

 För snart så kanske man kan pusta ut lite och njuta av sommarkvällar, sommardagar och sommarmornar ute i trädgården, på stranden, vid poolen eller i hängmattan. 

Sitta och titta på det där nymålade och renskurade. Lukta på blommorna man planterat, lyssna på surrande insekter och susande löv och önska att det dröjer lääänge innan det blir höst.

2 kommentarer:

  1. Så fantastiskt underbart det låter! Och det är ju så det är, härligt, fast det är mycket att fixa med också 😉
    Kram och ha en fin Lill-lördag!
    / Maria

    SvaraRadera
  2. Det bästa tiden enligt mig, såhär på vårkanten. Hoppas bara på lite bättre väder till helgen så det kan bli mycket trädgårdshäng. Kramisar Tina

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!