tisdag 24 maj 2016

Garderat oss.

Jaha då har man gjort det igen. Klantat till det rejält. Fatta.. jag beställde tydligen två studentmössor. Är man nojig då eller vad är det? Ja nu har vi i alla fall. Han kommer inte bli utan liksom. Ha Ha!  
Nu var dom rysligt snälla där jag beställde för jag fick lämna tillbaks den ena och få halva summan tillbaka. Jag försöker hålla huvudet över ytan, andas lugnt och fint men som sagt... Det är mycket nu i Maj månad.  vad ska jag baka? vad ska jag ha för matsäck på vårutflykten, när ska vi shoppa kläderna? Jag måste fixa nytt pass också... Hmmm var det inte Mors dag också?  Det är nog min tur att tippa hästar också!  
Ett av ställena vi ska rasta på.
Har jag missat något nu?  Jo just det vi skulle ju ha drive runt party med gänget på lördag. KUL!  Mer om det senare. Fniss! 

Uteplatsen har fått lite blomsters i krukorna och i rabatterna blommar det fint av akleja tex. 

Snart slår bondpionen ut och syrenerna är på g. Det kommer bli fint, en fin studentfest i trädgården. Nu hoppas jag bara att det kalla och vidriga vädret som smugit sig på ska dra undan. Jag vill ha sol och värme på studentdagen. Ja på torsdag och lördag också.


2 kommentarer:

  1. Oj oj du har mycket du.......men snart snart är det över. Kram Anette

    SvaraRadera
  2. Oj oj du har mycket du.......men snart snart är det över. Kram Anette

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!