tisdag 5 april 2016

På höga höjder.

 Tack alla för peppning i förra inlägget. Trötter masade sig till arbetet idag och tog mig gäspande igenom dagen. 

Regntunga skyar och utedag, suck..ingen höjdare precis. Nåväl det slutade regna och var riktigt trevligt i alla fall. Fast hemresan var lång och den där tröttheten satt i så jag var tvungen att ta en liten tupplur när jag äntligen landade på Villa Ryttarängen. 

Sen sken det upp och solen fick mig att se klart på saker och ting. Som att vara tacksam för att man är frisk och rörlig. Jag fick för mig att skura altantaket. Sagt och gjort vilket innebar merjobb som att putsa fönster och storstäda på uterummet.

Woow vilken sexig bakdel va?
 Nu är det gjort och glad är jag för det.


Vy från uterummet inåt.


9 kommentarer:

  1. Men vad du är flitig. Ta hand om dig. Kram Anette

    SvaraRadera
  2. Åh, så härligt med ett uterum!
    Ha en fin onsdag!

    SvaraRadera
  3. Vilken energi! Men härligt när det är gjort. Ser hur trevligt ut som helst! Inget fel på den bakdelen och vadmusklerna går inte av för hackor heller...hi hi...
    Kram / RosMarie

    SvaraRadera
  4. Men så härligt att få bort höstens och vinterns smuts på tak och fönster. Men att du bara orkar efter jobbet :o
    Ha de gott och var rädd om dig. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  5. Haha, ja det brukar bli en dominoeffekt när man kör igång med något :) Men så skönt samtidigt att få rena fönster, det skulle jag behöva här hemma också. Och wow vilka vadmuskler, ligger håååård träning bakom dessa :)

    Kramar aka

    SvaraRadera
  6. Men wooow....jamen när jag är som tröttast brukar altantaket absolut vara det jag bestämmer mig för att skura....
    haha....du är ju verkligen helknasig.....haha....
    Men hej å hå så duktigt och vad fint det blir!

    Kram Katarina

    SvaraRadera
  7. Ohh jag som är så höjdrädd! Skulle svimma där uppe!! Nåja, fint blir det och det MÅSTE ju göras, eller hur...jag kikar varje dag på mina dimmiga fönster, usch! MÅSTE ta tag i dom...någon annan dag!
    Kram från Titti
    (Nu ska jag läsa igenom dina inlägg jag missat :)

    SvaraRadera
  8. Hej Pia, hoppas du mår bättre nu. Jag har varit så dålig på att läsa och kommentera på sista tiden men helt plötsligt tycker jag inte det är roligt att sitta framför datorn, det finns så mycket annat som lockar och insta är så himla lättanvänt och tar ingen tid så det blir mest bilder där nu men man saknar kontakten med bloggvännerna! Hoppas du kommit rätt med kosten igen, jag ändrade mina kostvanor ganska radikalt när jag började med cellgifterna (vilket är passé nu) och använder nästan inget socker nu och kollar noga vad det står på paketen när jag handlar MEN jag unnar mig godsaker när vi är borta och i lagom mängd på helgerna, man kan göra massor av gott på mörk choklad utan att tillsätta socker.Jag har nog tappat runt 6 kg och det är jag jäkligt nöjd med! Hoppas du får en skön vårhelg nu ska jag fortsätta med fredagsstädningen, trist men härligt när det är klart! Kram Lotta. Ska du till Nordiska trädgårdar? Linda och jag ska dit på torsdagen eller fredagen.

    SvaraRadera
  9. Vill också påta i trädgården.. fast det är lite geggigt för tillfället! ;-)
    Putsa fönster? Nja, kanske.. men man ser ju faktiskt ut igenom den som de är!

    Trevlig helg!

    Kraam Therese

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!