måndag 4 april 2016

Längtar.

Känner ett stort behov av havsluft nu. Särskilt idag efter en helvetes natt. Magen krånglade rejält och sömnen ville inte riktigt infinna sig. Hela kroppen är i oro känns det som. Det händer saker ständigt som oroar och stör. Så, jaaa.... jag måste snart få andas in den där havsluften och se på horisonten vid Långe Jan. Lyssna på fågelsång och titta på sälar. 

Då blir jag lugn och harmonisk. Här hemma gör jag det bästa av det som finns. Tänder ljus och tittar extra mycket på stenar och snäckor.

Jag försöker hitta tillbaks till bra kostvanor igen så jag slipper ha ont. Fast det är ju så himla gott med en bit vitt bröd ibland och lite gofika, man tröstäter lite liksom, fast sen får man betala dyrt. Nu blir det strikt kost utan kolhydrater som tydligen är förödande för mig.

En dag hemma från arbetet kostar på. Det ska gudarna veta.

6 kommentarer:

 1. Så himla besvärligt, lider med dig. Det är minsann inte kul när magen krånglar, då krånglar hela kroppen :-( Jag har hittat mitt, laktosfritt och surdegsbröd på ekologiskt mjöl :-) Mjölksyrabakterierna i brödet hjälper magen på traven, sura degar ger glada magar ;-)
  Krya på dig nu. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Men åååå stackars dig!
  Det där lät inte alls kul.... Men titta lite extra på snäckor låter mysigt och en tur till Ön där Jan den långe ståtar skulle jag också vilja ta mig igen.
  Å vad fint ni gör ute i trädgården...huuu jag fattar inte när vi ska få tid att börja i våran....
  Hoppas du är bättre snart!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 3. Visst är det tråkigt när kroppen strejkar på något vis! Sedan vi började äta mer vegetariskt, så kan jag känna att det blir fel om jag äter kött för mycket. Fast jag kanske klarat den mängden förr... Det är väl så att man vänjer kroppen/magen på något vis. Kanske samma med kolhydraterna?
  Krya på dig och hoppas du kommer till havet snart! Jag längtar också efter havsluft!
  Kram/maria

  SvaraRadera
 4. Ja inte är det gratis att stanna hemma. Hoppas du känner dig bättre. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Men alltid bra att komma till insikt, eller hur? Fast trist att inte få äta det man vill...

  Krya på dig.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 6. Jobbigt. Det är inte kul när det blir obalans. Jag vet att vi talat mathållning tidigare och det är ju viktigt att man äter det man mår bra av. Jag har just avslutat en tallrik havrekligröt och som tur är älskar jag det och mår jättebra av det, men jag måste äta jättesakta, alla andra, utom Omgivningen och jag, äter så fort, jag hinner ibland inte börja förrän andra är färdiga, det kan ju inte vara bra, att äta fort menar jag.
  Hoppas du snart känner dig bättre och att insupa havsluft är bra, vi bor ju vid havet och att gå upp på berget och skåda ut över det och andas djupt är helande, det är det!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!