söndag 20 mars 2016

Önskan i köket.

Här vaknar man upp till full vinter. Om jag ska vara ärlig så känns det pyton. Men inte blir livet roligare om man tjurar, bara att acceptera och vänta på bättre tider.

En annan sak som jag kan sura lite över är dessa förbaskade smulor som finns typ överallt i köket hos oss. 

Eftersom jag inte äter mackor så är det några andra som smular ner. Logiskt tänkande eller hur? Nåja rostade mackor är ju enkelt att ta till när man är hungrig, det säger jag inget om. Meeen ta reda på smulorna efter sig. Nu försöker jag att nå fram med min önskan på ett trevligt sätt.

Inget tjat alltså. Kanske kan funka, vi får väl se. I dag får det allt bli lite vettigt gjort här hemma. Städning står det på agendan och lite pyntning. 

Påsken närmar sig med stormsteg. Skön söndag på er...
Bildresultat för hjärtan

5 kommentarer:

 1. Precis samma här. En mamma som hatar smulor och bedriver ständig smuljakt. Och snö. Även om jag varit mer förvånad om jag vaknat upp och det inte var snö. Ha ha.

  SvaraRadera
 2. Våren är visst nyckfull i år, trösten är ju att snön inte ligger så länge när den kommer så sent.
  Jaa du, de där smulorna..... Jag har gett upp och torkar bort dem.
  Här är det bakning och städning på schemat.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Ja usch, inget mer snö nu tycker jag, nu vill vi ha våååår!! :) Men det får gärna vara kallt på natten så att skridskosäsongen kan pågå ett tag till :)

  Ja herregud dessa smulor - jag har maaaaassor här hemma också!! Men eftersom jag rostar bröd så kan jag inte skylla ifrån mig, jag bidrar nog tyvärr också gissar jag, haha :)

  kramizar aka

  SvaraRadera
 4. Alltså all rätt till att vara sur när det har kommit snö, det ska vara vår, inte vinter..... Jag tror faktiskt jag har en wettexduk fastlimmad i min hand för jag går ständigt och torkar smulor och annat tjafs.....Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Samma sak med snö här och det påverkar verkligen inte humöret i rätt riktning... Men nu har det faktiskt försvunnit, det blev ganska många plusgrader under dagen sån tur var! Och snart måste det ju bli vår på riktigt!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!