lördag 13 februari 2016

Tålamod, hjärta och hockey.


Tålamod är inte min starka sida om jag säger så. Nix jag är explosiv, ivrig och vill att det ska vara klart innan jag börjar helst. Nu försöker jag lära mig noter och hur man läser dem. Inte det enklaste precis, matematik är inte heller min starka sida, det är ju mycket matte i noter i fall ni inte visste det. Nåja jag ska inte ge upp utan traggla på. Men jag vilar lite emellanåt och målar för att få ner blodtrycket. Det stiger lätt när det inte går så som jag vill.

Lugn och fin...
 Jag blev så inspirerad av Eva-Mari så jag målade hjärtan jag med. Det passar så bra in i tiden tycker jag. Tar lagom lång tid också. Annars så lunkar det på med det vanliga och snart ska jag kolla in hockeymatchen Sverige-Finland. 

Kanske bäst att måla lite i pauserna för här går det hett till vill jag lova. När barnen var små så hände det att de började gråta för att vi skrek så mycket när vi tittade på hockey. Kanske därför dom inte är idrottsintresserade. Ha Ha!

4 kommentarer:

 1. Bra med hett temperament, ut med allt, det gillar jag! Min svägerska, som känt mig nästan hela mitt liv, blir fortfarande livrädd när jag har mina utsvävningar! Du ser verkligen engagerad ut där du sitter och lär dig noter. Hade inte en aning om att matte var inblandat. Jag är tondöv, men älskar matte......trevlig helg, kramar

  SvaraRadera
 2. Ha ha vad tokig du är!!! Kan tänka mig att du är explosiv, har lite av den sidan jag med.
  Inte viste jag att noter var matematik, man får lära sig nya saker varje dag. Vilket superfint hjärta du målat. Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Vilket vackert hjärta, heja dig! Lycka till med noterna, låter komplicerat but you can do it!!

  kramiz aka

  SvaraRadera
 4. Vilka utmaningar du ger dig in i....det är tufft av dig. Heja du! Önskar dig en fin alla hjärtans dag. Kram Anette

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!