tisdag 2 februari 2016

Porslin på rad.

Hej! vad roligt att nästan alla gissade på jeansen och vita skjortan för det var exakt det jag klickat hem. Det tredje plagget var inte skinnjackan fast den är supersnygg, inte glasögonen heller eller kappa och sneakers utan den lilla gråa omlottkoftan. Så blev det till att börja med som sagt.

 I dag får ni se den där gamla hyllan i köket som svämmar över snart av mina såskannor och annat gammalt porslin. Kan inte göra mig av med dessa fina och tycker att det nästan är som en tavla alltsammans. 

Annars är jag tillbaks på banan igen, tror jag. Dagen kommer att ägnas åt dans. Vi ska dra iväg och dansa på ett gym och avsluta med yoga. En ganska så cool jobbtisdag tycker jag. Att jag dessutom slutar tidigt gör ju inte saken värre. Ha en bra dag där ute.

5 kommentarer:

 1. Jättefin skatt du har där! Visst blir det ett mycket fint blickfång!
  Jag kör en dag i soffan idag med, men imorgon... då ska jag också vara tillbaka på banan!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Härlig tisdag du har, min är ledig, så inte så tokig den heller!! Så mycket vackra ting på den hyllan.. :)
  Ha det gott, kram Kate

  SvaraRadera
 3. Hemtrevligt på dina hyllor, tycker jag! Rolig jobbdag, låter det som. Själv är jag hemma en dag till... Sen så! No more sjuka, tack!

  SvaraRadera
 4. Hoppas du fick en bra gym och yoga stund! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Håller med Maria ovan, vilken skatt du har där! Som en tavla! Så klart ska du behålla dessa vackra ting, mycket charm i dem. Och jag kan aldrig låta bli att fundera över hur gammalt porslin kommit till användning förr av dess ägare, hur de brukats och vem som glatt sig åt dem :)

  Fina plagg i förra inlägget, perfekt bas!!!

  Kramar aka

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!