onsdag 3 februari 2016

Det goda i livet.Tänk vad mycket gott det finns här i livet va. Allt från en helt vanlig liten ostmacka till en doft av en ny fräsch  eau de toilette. Det gäller att använda alla sina sinnen och njuta av små vardagliga ting. 

 Jag har ledig dag idag. Inte bara den här onsdagen utan alla onsdagar ända fram till sommaren. Vilken otrolig känsla det är. Det var ju den där tiden jag köpte genom att gå ned i tjänst ett tag. Jag tänker använda min tid till just det goda här i livet som att ta en lång fika med mina föräldrar lite oftare. Inte sitta och snegla på klockan och tänka, jag borde... Jag ska varva ner med läsning och pyssla med trädgården. Jag ska ta långa promenader och njuta av fågelsång och frisk luft. 
Jag ska helt enkelt njuta av en vanlig ostmacka och lite lukta gott mer än annars.

5 kommentarer:

 1. En ostmacka är bland det godaste som finns. Stark ost ska det vara eller med destinktiv smak. Gärna någon grönsak på toppen. Rena lyxen för mej!!!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Härligt med lediga onsdagar, då har du måndag och fredag jämt! :-) Jag tänkte vara ledig onsdagar jag också, men jobbar kortare dagar istället. Hörde att jag skulle förlora semesterdagar om jag jobbar en dag mindre. Något du vet något om?

  Kraam

  SvaraRadera
 3. Härligt med lediga onsdagar, då har du måndag och fredag jämt! :-) Jag tänkte vara ledig onsdagar jag också, men jobbar kortare dagar istället. Hörde att jag skulle förlora semesterdagar om jag jobbar en dag mindre. Något du vet något om?

  Kraam

  SvaraRadera
 4. Låter himla mysigt =)
  Kraaam Annika

  SvaraRadera
 5. Så klokt av dig att fatta det beslutet att ta ledigt en dag i veckan. Det är något jag funderar över också. Man hinner ju inte med att leva i vardagen och vem vet om det blir ett sedan...
  Helt rätt att njuta av vardagen och t.ex. en go macka!
  Kram / RosMarie

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!