torsdag 18 februari 2016

Mattor och sånt.

Bilden från Houzz
Funderar lite på att byta ut den ovala ryamattan i vardagsrummet mot en stor fyrkantig matta. Har ju varit bortskämd med pappas firma innan. Nu har han den inte kvar så jag får lov att leta på andra håll. Hans förslag var att jag skulle sälja några av de mattor jag har på blocket och köpa mig en ny. Ja varför inte. Det gäller bara att bestämma sig för hur den ska se ut. Vad ska det vara för färg och exakt hur stor den ska vara. Inte det enklaste valet i världen faktiskt. Den lär ju få hänga med ett tag. Ja eller så väljer man en billigare sort som man kan byta ut när man ledsnat. Fast det är ju inte riktigt min livsstil. Jag kikar runt lite och här hittar man ju massor av trevliga varianter. 
bild från sköna hem
Att tänka på! Tål den att man spiller lite på den? Går det att få bort en fläck? Kommer den att blekas av solen i vårt stora söderfönster? Ja många frågor blir det. Sen ska den ju passa till den eventuella nya soffan i framtiden. Ja för inte kan den vi har hålla så himla många år till.
Sponsrat inlägg

4 kommentarer:

 1. Mattor kan verkligen lyfta ett rum! Är supernöjd med min investering innan jul, som egentligen är ganska intetsägande men som ger en ombonad och varm känsla bara av att ligga under sofforna. Stort plus till stora mattor! Kram

  SvaraRadera
 2. Letar själv efter mattor, så jag förstår ditt tänk, inte det lättaste att hitta. Fin fredag till dig. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Mattor är fint och jag tycker om dom orientaliska men dom vi har är så himla gamla, alltså gamlagamla, så dom skulle egentligen behöva renoveras.....får sätta mig nån gång framöver och försöka, det är kanterna som farit illa! Men en klassiker kan väl aldrig vara fel, passar till allt, eller! Kram

  SvaraRadera
 4. Mattor är allt ett kapitel för sig. De ska ju binda ihop inredningen och oftast köper vi dem för små. Jag är så glad över min nya! Lycka till med ditt val.

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!