söndag 7 februari 2016

Lagom!

Åhh det där ordet, lagom. Finns det på riktigt? Jag verkar ha väldigt svårt för det i alla fall. I går på träningen,(som är ett ganska så tufft pass på 75 min) så tänkte jag bäst att ta det lite lagom efter influensan. Jo pyttsan! Man kan ju inte sätta sig och vila mitt upp i heller. Jisses jag var högröd i ansiktet och svettig som en "jag vet inte vad".  Step i 40 minuter med en koreografi som kräver hjärnverksamhet också på samma gång. Sedan styrkeövningar på det. Wiiiho fatta! 
arkivbild från superträning på FB
 Undrade lite varför kompisarna frågade hur det gick hela tiden. Dom trodde väl att jag som är äldst i gänget skulle svimma eller falla död ner vilken sekund som helst. Inte jag inte!Nähä..

Sedan skulle jag handla lite till mellon, något gott kanske. Lakrits fick det bli. Äta lagom mycket fanns inte där heller utan nästan hela påsen slank ner. Självklart vaknar man helt mörbultad och det beror troligtvis inte på lakritsen. 

I dag åkte julgardinerna ner alldeles lagom tid för det, nopp på tok försent. Nu kan jag inte riktigt bestämma om jag ska ha några gardiner eller inte. Kanske skruva ned gardinstången. Vi får se. Det är ju så härligt med ljuset som flödar in.
  
Lika bra att passa på att städa lite i köket när man ändå är i farten. 
Mjuka upp dom där stela musklerna lite lagom. 


Sådär ja, skinande rent.

Vad hittar ni på idag.

4 kommentarer:

 1. Ja inte kan det vara lätt att bara träna lite lagom när man hamnar på ett sådant pass. Har ju slutat med godis, men hade vindruvor framme igår och jag åt upp allihop, så just dilemmat att bara äta några, går liksom inte.
  Ska leta födelsedags present till mannen.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Härligt att släppa i ljuset :-) Jag älskar när gardinerna låter solen leka tafatt långt in i rummen.
  I dag njuter jag av solen, njuter av att febervärken börjar släppa i kroppen och tänker mig väl att sätta en deg och röja av köket. I morgon är det ju arbetsdag (är planen just nu) så då är man väl som ett utskitet päron när man kommer hem ;-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Jag älskar lagom. Jag är drottning av lagom haha.... Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Ibland är det svårt med lagom, man vet liksom inte var den gränsen går...;)
  Wow, nu blev jag blixtkär i Er bar/matbord!!! Så fantastiskt snyggt, eller skitsnyggt var bättre ord!!!!
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!