lördag 2 januari 2016

Trevliga stunder.

Jag har alltid roligt tillsammans med min syster och hennes man. Vi skrattar och har det så himla trevligt när vi umgås. Nyårsafton tillbringade vi hos dem i deras fina uterum där hon dukat jättefint. Alla som var där fick bidra med något och vår lott blev efterrätten. Några andra kompisar bjöd på förrätt och värdparet på varmrätten. Lilla svägerskan bjöd på fördrink. Bellini minsann. Gott! Hon körde två faktiskt det blev en CT också. 
Sedan fick jag lugna mig ett tag. Tjoho! jag hade ju som sagt något i kroppen och hade trotsat allt och alla genom att träna lite på förmiddagen, inte lite utan full makaron så klart. Nåväl lite god mat i magen skulle styra upp skutan igen. 


En härlig laxsoppa till förrätt och sjötunga walewska till varmrätt med goda viner till så klart och jag klunkade vatten för att få balans.
Vår chokladmousse med rostade hasselnötter och hallon avslutade middagen.  Vi spelade sällskaps spel och fnissade så taket nästan lyfte. Min insats som fotograf blev väl inte så lyckad precis. Om jag var naken? Nähädå, jag tog en blus i skåpet, en svart kjol och så på med kavajen. Lite rassel i guld till det sen så var det klart.5 kommentarer:

 1. Ha ha, tur du inte var naken, eller, vem vet det kanske hade blivit succé hi hi.
  Tänk att man alltid har något att ta på sig fast man inte tror det.
  Vad mycket gott ni åt och allt från havet, som jag älskar så mycket.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. God fortsättning
  Idag blir det ommöblering hemma hos oss. Passar på när julpyntet ändå successivt ska bort ;)

  SvaraRadera
 3. Ser både gott och trevligt ut!
  God fortsättning på det nya året 2016!

  SvaraRadera
 4. En meny som jag mer än gärna skulle njuta av. Gott nytt år vännen. Kramisar Tina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!