lördag 16 januari 2016

Lat lördag och önskan om lite ungdomlighet!

Här har ni en riktig latmaja. Jag klev upp eller rättare sagt hasade mig upp vid 9 tiden för att hinna få i mig lite innan träningen. Fast det gick ju inte. Träna alltså, jag var typ död. En riktig döskalle med andra ord 

Kröp ner igen för att sova vidare till 11. Yr och illamående som bara den satt jag en stund vid datorn och kl. 13.30 hade jag inte fått av mig pyjamasen. 

Vi hade planer på att basta i kväll men se det blir det inget av med. Så denna fina lördag kom liksom av sig. Hoppas morgondagen känns lite bättre för då är det skidor med syster yster som gäller. 

Tänk när man var så här ung, pigg och fräsch.

5 kommentarer:

 1. Ha ha ha . . . börjar med ett skratt det kan behövas, hi hi hi . . .
  Ja jo jag håller med dig om att dagen är lat och jag önskar mig också lite ungdomlighet, *fniss*
  Det tror jag många fler än vi gör, men vi får stå ut med oss själva så gott det går, vid en viss ålder är man 'off dayt'.
  Man får även vara lat tycker jag, alla dagar kan inte vara 'håll igång' och så har vi ju jobbat 'häcken' av oss förr.
  Nu vet jag inte din ålder, det kvittar, trött och lat har ingen med ålder att göra, men jag blir 68 år i mars och ibland är jag en glad pensionär. Ikväll ska vi dansa i soffan till dansbands programmet på Tv.
  Kanske vi då tar oss en sväng om på golvet, det gjorde vi även förra lördagen.
  Sköt om dig lilla latmaja, hi hi ... kram/ Eva

  SvaraRadera
 2. Lat och lat, det är inget fel med att ta igen sig efter en arbetsvecka. Men det låter nästan som om du dragit på dig något.
  Hoppas att du är piggare i morgon och får dig en skidtur.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Känner igen det där, orkade inte upp och träna, jag heller. Bokade av med halsont, så trist! Hoppas det blir lite skidor för dig, imorgon iaf! Kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du mår bättre idag då! Så du får en skidtur med din syster, blir lite avis, skulle också velat ha planer med min syster idag!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Såna dagar finns och måste få finnas, bara att inse det. Det kommer andra dagar som är mer uppåt därför att man tillåter sig att ha de där andra grå dagarna.
  Ha en fin skidtur!
  Kram / RosMarie

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!