söndag 17 januari 2016

Januarisöndag.Vilken himla tur, jag vaknade mycket piggare idag. Söndagar är ju lite knepiga tycker jag. Man är ledig vilket ju är jätteskönt men man vet också att helgen snart är över. Det känns lite si så där. Som planerat blev det en skidtur på golfbanan. Inga backar bara lugn och fin åkning på flacken.

Svägerskan, syrran och så en liten bit av mig.

Syster min har just köpt nya skidor och har inte åkt på längden sedan hon var barn. Det är lika roligt som jag minns utbrast hon i solskenet och gnistrande vit snö. Svägerskan tog täten och jag med mina gamla skidor anno 1992 hade inget vidare glid idag, men härligt var det ändå. Det ska gudarna veta!


En aningens frusen om både tår och näsa så tog vi en afterski fika och babblade om matkassar, solresor och annat som man grunnar och funderar över så här på en söndag mitt i kallaste Januari. Så en söndag kan ju vara ganska så underbar ändå.

9 kommentarer:

 1. Härligt att det blev en fin söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Skönt att du var piggare idag. Vilket underbart skidväder ni fick!! Har har solen lyst från en klarblå himmel hela helgen - underbart!!! :-)


  Kraam

  SvaraRadera
 3. Skönt att du mår bättre.
  Härliga dagar vi har haft nu i helgen med mycket sol.
  Fin kväll till dig
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Vilken fin dag ni fick =) Igår gick det i alla fall att andas ute. -9 grader är bra mycket behagligare än -18. Önskar dig en fin måndag. Kram Annika.

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig söndag i trevligt sällskap och under rolig aktivitet du haft! Hoppas din vecka blir lika fin.

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 6. Så härligt ni hade det och så glada ni verkar vara, ja, man blir det av sol och snö och vackert väder! Uppfriskande!
  Alla skidor avyttrades när vi flyttade hit till landet - också korkat - det var ju då vi borde behållit dom!!! Nu går vi i stället! Det hade varit roligt att åka skidor, får kanske köpa mig ett nya par!
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Vilka härliga bilder och så skönt med skidor. Det var länge sedan jag åkte längd men nu blev jag sugen. Ha en fin måndag. Kram Annika

  SvaraRadera
 8. Fantastiska bilder! Ser jättemysigt ut! Att åka på längden är kul fast det kan vara riktigt jobbigt också! Men så kan man ju förtjäna en fika efteråt hehe!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 9. Låter som en riktigt fin söndag! Bara tokgillar sista bilden, fantastiskt vacker! Nästan lite magisk!
  Kram/maria

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!