söndag 27 december 2015

Kalla fötter.


Här har kylan slagit till rejält. Från 8 + grader till -10 på några dagar. Man är inte van alls vid det och bor man sen i en ombyggd sommarstuga anno 1960 talet ja då får man lätt iskalla fötter. 


Att få kalla fötter är ju ett uttryck som betyder att man ångrar sig eller backar. Det gör jag inte, ångrar att vi köpte det här huset alltså.  Kalla och dragiga golv går säkerligen att åtgärda. Eller så får man elda i kaminen och klä sig ordentligt. 

Vilken tur att jag har en snäll mamma som kan sticka sockor. Hennes julklapp är verkligen välbehövlig. Hur har ni det, har ni också kalla fötter och dragiga golv? 

5 kommentarer:

 1. Jodå! Vårt hus bjuder både på dragiga fönster och golv. Men här är det fårskinnstofflor som gäller för att överleva ;-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga sockor! Jag önskar att jag kunde ha såna där gosiga sockor, men jag har varma fötter (och iskallt hjärta, hahaha!). Jag önskar att vi hade mer dragiga golv, det är nyttigt om man bara klär sig därefter. Vi byggde ju nytt hus för sådär 8 år sedan och det är modernt och hermetiskt tillslutet och jag gillar det inte riktigt. Huset innan var urgammalt och mer som ert, mycket sundare! Kramar

  SvaraRadera
 3. Nej, inga dragiga golv här, men fryser om fötterna gör jag ibland ändå! Går till exempel alltid och lägger mig med strumporna på ;)
  Fina sockor du fått, perfekt julklapp till dig alltså!

  Önskar dig en god fortsättning!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Nej vi har ju golvvärme (i alla fall på undervåningen) så inga kalla fötter här inte, men de där snygga sockorna hade jag inte tackat nej till! Det är ju skönt med sockor även om man inte är kall ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 5. Så skönt med raggisar att jag alltid går med ett par på fötterna, även fast vi inte har kalla golv. Men när jag bodde i ett gammal "gruvkåk" så var golven så kalla att de kylde ända upp till knäskålarna... Jag har en kär syster som stickar lika fina som din mamma :)
  Måndgskram från Kate

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!