måndag 28 december 2015

Grönt är skönt.

Tjena mittbena! 
Här jobbas det på lite sakta, en dag till innan jag tar lite långledigt igen. Det kollas på hockey dess i mellan. Jag är ju barnsligt förtjust i Juniorkronorna. Hade faktiskt tankar om att kryssa över till Helsingfors och kolla in en match. Det hade varit något det.


Men så blev det inte tyvärr. Vi kollar på tv i stället och så spanar jag lite trender på nätet dess i mellan.
Det verkar vara grönt som gäller. Ja inte mig emot. Blanda med trä, guld och mässing. Riktigt snyggt. Guld är ju liksom det bästa,  ja i hockey åtminstone. Och grönt är ju skönt. Gillar ni grönt?
(Alla bilder är från H&M)

9 kommentarer:

 1. Både ja och nej...vad det gäller grönt alltså, fast absolut mest ja! Många fina saker du hittat, blir sugen på lite nytt men vi köpte faktiskt nytt köksporslin på IKEA i höstas, benvitt med gröna ränder, passar perfekt i vårt kök! Idag har jag pustat ut efter att ha haft huset fullt av folk ända tills i morse, men kul ha det varit :-), imorgon bitti blir det en snabbis till Skåne på begravning, min svärmor gick bort innan jul. God fortsättning och ha det bäst! Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Snyggt hos andra, men inte hos mig. Vad min man skulle bli glad om jag var som du. eftersom han tränar J20 i Örebro och jag är måttligt intresserad, klagar mestadels på att han är borta jämt.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Gillar båda men har inte så mycket grönt hemma dock. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Jag gillar när naturen är grön och gärna gröna växter men där tar det slut. Frön har aldrig varit en favorit kulör hos mig. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Älskar grönt! Vi har det i sovrummet och man blir helt lugn när man kommer in dig. :-) Mysiga sockor. Vi har också lite kalla golv och jag har sockor året om, har alltid haft svinkalla fötter - även på sommaren.

  Kraam Therese

  SvaraRadera
 6. Jag har lite svårt för grönt, faktiskt. Kan gilla murriga turkosa gröna toner som petrol och lite dimgrönt också. Kanske mörkgrönt. Men alltid i liten liten skala och det är bara något som jag kanske plockar in och tar bort nästan lika snabbt igen ;) Och absolut inte klargrönt/bladgrönt. Men gröna växter är fint!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 7. Hos mig finns inte alls mycket grönt, men det är en snygg vårfärg tycker jag.
  Tisdagskram från Kate

  SvaraRadera
 8. Jag gillar grönt, både inne och ute! Kul att du håller koll på trenderna, jag är dålig på sånt tyvärr...
  Nu ta tag i dagen och jobba lite!
  Kram till dig Pia,
  Titti

  SvaraRadera
 9. Grönt är vackert och jag har det runt mig nu, mitt skrivbord är ett sånt där gammalt med glasskiva och där under är det grönt och skrivbordslampan är urgammal och runt och grön! Det är fint! Så nu är jag inne, med andra ord! Du har dock hittat fram vackra gröna saker!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!