lördag 19 december 2015

Den där figuren...

Skit oxå...


Den där fina röda spetsklänningen som jag beställde. Den passade inte. Jo jag kunde ha den men den satt inte alls så där som den gjorde på bilden. Det kan ju bero på att vi inte har likadana figurer modellen och jag. Jag såg typ höggravid ut, bysten fyllde ut men axelpartiet var för stort och ärmarna för trånga. 

Älskling...Du ser i alla fall jättefin ut bakifrån sa maken som  låg rysligt nära en smocka i just det ögonblicket. 
Alltsammans kan ju i sin tur bero på att jag inte tränar lika mycket som jag borde, att jag istället äter oavbrutet och gärna ost, ost och en och annan pepparkaka med ädelost.Sen så slinker det faktiskt ner lite vin och saffransbullar också fast inte tillsammans Fy så konstigt. Fast till glögg passar det bra. Det är ju gott det med. Ja Ja.. Jag kanske har något annat i garderoben att ta på mig på julafton, borde ha det eftersom den är knökfull. Det skulle nog inte gått att pressa in den där röda klänningen även om jag velat. Fast jag tränar, ja det gör jag faktiskt. Jag kör stenhårt på lördagar och går långa PW så fort jag bara kan. Bara att inse fakta.. När man kommit upp lite i åldern så är det inte alls lika lätt att bli av med några kilon. Dom sitter liksom fast Fniss! Verkar som om dom fastnar väldigt lätt just runt magen också. 

Men som vanligt så ska jag ta tag i alltsammans sen, efter jul och nyår. Det är ju så man brukar göra eller hur? Som sagt.. Det blir nog jul och nyår ändå. Nu ska jag smaska i mig några Twistpåse praliner. Bara för att...

3 kommentarer:

 1. ASG*... Känner igen det där, att kläderna inte alls sitter som på modellen, och en make som ska försöka lätta upp stämningen i den situationen. Vilket inte brukar hjälpa...
  Njut av ost och godsaker så ar du tag i figuren efter jul och nyår, som du brukar göra... skratt*
  Stor4:e adventskram från Kate

  SvaraRadera
 2. Hahahaaaa....nu skrattar jag åt din man igen....
  Jag tycker det var ganska gulligt sagt...haha...det är ju faktiskt int tokigt alls att vara snygg bakifrån...;)
  Men suck jag känner igen fenomenet... Mina armar har blivit så nedrans feta så mina klänningar sitter inge bra på grund av det..
  ...alltså de ärmlösa jag har..;)

  Jag ska nog ta tag i träningen nu på direkten tor jag....hmm..eller jag tänker i alla fall det..
  Kram på dig tokfia!
  Katarina

  SvaraRadera
 3. Ja tänk att det ska sätta sig runt magen! Jag har massor med andra ställen som behöver fyllas ut, men icke!
  Lena

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!