lördag 5 december 2015

Dagen x 4

1.Lördag och jag vaknar relativt sent.. sent för mig är 07.15. Jag kravlar mig upp och sätter på kaffebryggaren, kokar mina ägg och dukar. Undrar lite för hur många jag ska duka eftersom det finns fem personer i huset. Jag bestämmer mig för att duka för två precis som vanligt. Känner efter hur jag mår så här dagen efter att inte ha druckit något om man bortser från ett glas glögg. Jag mår som jag brukar precis så mår jag.


2. Det stormar ute och regnar det är visst Helga som är i farten. Min fucking armbåge värker och gnolar. Jag bestämmer mig för att träna kondition och just bara det. Svettas och känner mig nöjd. Bestämmer att det blir lussebulle, pepparkakor med ädelost och mjölk till lunch idag. Vilket konstigt beslut.

3. Gästerna  läs äldsta sonen med sambo bjöd på stor och fantastisk Asiatisk fredagsmiddag som tydligen räcker idag med. Betyder att vi slipper laga middag. Yes! Jisses vilka underbara värdar vi är.

4. Jag kände att jag borde shoppa lite fast jag inte tycker det är kul. Vi drar till stan och kastar i onödiga saker i varukorgarna. Som två nya adventsljusstakar, hylsnycklar och tandkräm. Äter korv med bröd på Biltema för att det är så sjukt billigt fast jag är vegetarian och så köper vi vin fast vi inte skulle. Slinker in hos Föräldrarna och får en hemgjord spickekörv och en pava hemgjort vin.. smakar på den med, korven altså och tycker det är gott. Handlar en stor påse Polly med lakrits och tänker försöka ha en skön lördag vad som är händer.

3 kommentarer:

 1. Vilken trevlig adventsljusstake du fått till :-)
  Låter som om du haft en bra lördag, bortsett från värk och korv då. Vad har du gjort med din armbåge? Samma som jag, "mus-värk"?
  Hoppas att du har en trevlig helg. Kram, Catarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet inte vad jag har men enligt expertisen är det tennisarmbåge. Tror vad jag vill om det...

   Radera
 2. Låter som en skön lördag! När du skrev copyright cat på FB trodde jag att du skulle äta julbord och vara bakis ������

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!