onsdag 7 oktober 2015

Nödbroms!

Något har hänt här. Jag är så vansinnigt, galet och sjukt trött. Hela jag är ur gängorna efter virusinfektionen. Kroppen strejkar och hjärnan med tror jag. Har väl aldrig varit med om maken. Önskar att jag kunde gå i ide ett tag. Fast det går ju inte för sig alls. Kanske man skulle dra i nödbromsen.
 

 
Ja, jomen jag tror att jag gör det. Struntar i alla måsten och bara tar minut för minut några dagar. Det värsta med det är att man vet hur det brukar vara när det dras i den. Saker och ting bara rasar runt om en. Det blir ju så akut. Äsch jag gör det ändå.
 
Kram på er!
 

6 kommentarer:

 1. Det är nog bra att dra i nödbromsen lite då och då. Har själv drabbats av en virusinfektion i halsen som tar musten ur mig. Tänkte gå tillbaka till jobbet i morgon men en klok man övertalade mig att vara hemma och vila mig frisk.
  Ta du det lite lugnt och vila du också...det är nog det kroppen vill tala om för dig.
  Kram / RosMarie

  SvaraRadera
 2. Bra där! Det gäller att lyssna på kroppens signaler och dra i handbromsen då det behövs.

  Styrkekramar aka

  SvaraRadera
 3. Ta det lugnt! Du måste bli frisk.Strunta i alla måsten och var rädd om dig! Kram

  SvaraRadera
 4. Var rädd om dig och glöm alla "måsten", hälsan är viktigast utan den blir det just ingenting.
  Krya på dig. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 5. Inge kul att vara sådär trött så dra du i nödbromsen ett tag Pia...det finns inget viktigare än att må bra och känna sig glad och pigg så VILA nu, ta hand om dig!
  Varmaste kramen från Titti

  SvaraRadera
 6. Man SKA nog dra i den där nödbromsen och om det rasar runt en, so what, låt det rasa. Man kan nog inte alltid vara den som håller saker och ting igång. Framför allt skall man väl inte ha dåligt samvete för att man ställer in allt utom sig själv. Gå i ide ett slag! Så du inte blir sjuk på riktigt. Krya på dig!
  Kramar

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!