tisdag 13 oktober 2015

Krukor och Feng Shui.

 
Hallå och hejsan! Här försöker jag fixa till det lite med nygamla krukor. Jag får inte riktigt ihop det men äsch.. lite nytt i alla fall. Det som min kollega inte ville ha längre kan få flytta in ett tag hos oss. Ni vet.. återbruk + jag = sant. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu för vilken av färgerna i sovrummet jag ska välja. Tycker att rött är en varm och härlig färg. Fast enligt feng shui ska man inte ha för mycket rött i ett sovrum, Det kan bli för hett liksom och då sover man inte så bra.
 

Naturfärger som grått, brunt, beige och blått däremot går bra. Men jag tänker så här, om man mixar lite med trä och inte överdriver så blir det säkert jättebra.

 


 

4 kommentarer:

 1. Jag tror också det blir jättebra med lite trä och lite rött! Lagom varmt! Själv har jag ingen kunskap om Feng Shui, utan kör på med vad jag gillar. Verkar det inte fungera, så byter jag ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Jag lever efter devisen lagom är bäst ;-) Men skalar av så mycket som möjligt, både prylar och färger i vårt sovrum. Lugn och ro är det som behövs där.
  Naturfärger är alltid bra att balansera med, lugnt och behagligt.
  Ha de bäst. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Lita på din magkänsla. Jag kan inget om fengshui. Jag blandar sånt som jag tycker om. Bra med återbruk, det borde man göra mera av.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Jag har nog ändrat färg 10 gånger i sovrummet nu! Blått? beige? vitt? Ja gu så man håller på men det är viktigt att det är mysigt där...rött har jag dock aldrig testat! Ja varför inte?!
  Önskar dig en glad och lugn vecka...
  Kram Titti

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!