onsdag 16 september 2015

När det blixtrar och hungern sätter in.

Åsktrötthet, har ni hört talas om det? Jag lider verkligen av det fenomenet, mina söner också. Vi kan typ sova oss i genom ett åskoväder. Jag pratar timmar och åter timmar. Om man inte får sömn så är man som en zombie. Inte nog med det, man blir sjukt hungrig också de få stunder som man är vaken. Yngsta sonen bönade och bad om att få något gott efter middagen, jomen visst eftersom jag är fullt förstående så begav jag mig ner till vår lilla närbutik.
 
Inhandlade en burk med ett önskemål, den sjukt dyraste glassen jag känner till. Wooow, höll verkligen på att svimma i kassan. Nåja det må vara hänt, grabben ska få lite gott och jag med.
 
Näääärå jag åt inte glass, jag klämde ner en, ja vad heter det nu igen.. en  Quesadillas. Fyllningen var mjukost och helt vanlig kaviar toppad med lite persilja. (jag gillar ju inte glass har jag intalat mig själv) Pssst! Det gör jag visst! Jag älskar glass!
 
Utanför fönstret och pågående fotbollsmatch blixtrade det som bara den. Himlen strålade kan jag lova. grämde mig en gnutta över den där glassen som ju inte är närproducerad precis fast rätt sjysta förhållanden ändå.. läste på lite Fniss! Jag känner mig åtminstone nöjd med min PW. Foten verkar ha läkt och min lediga eftermiddag ägnades äntligen åt lite nöjsam motion igen.  Att man sen sov sig igenom kvällen mellan tuggorna gjorde inte så mycket. 
 

4 kommentarer:

 1. Aldrig hört talas om åsktrötthet? Men glassug har jag hört talas om, fniss:)

  Ha en fin onsdag!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Ja hua vilket åskväder det bjöds på igår, rena rama fyrverkeriet, inget jag uppskattar alls. Hoppas du är piggare idag. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Åsktrötthet vet jag inte, jag brukar vara mest trött EFTER åskoväder, speciellt om de inträffar kvälls och nattetid ;-) Vi slapp i alla fall undan i går :-)
  Glassug händer väl ibland, men faktiskt inte så ofta. Händer det är det oftast på sommaren eller när vi är tex på Öland ;-)
  Vad skönt att foten läkt, det såg ju ganska otäckt ut.
  Ha de bäst. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Jo men nog blir man lätt dåsig när det är åska i luften. Här var det ingen åska vad jag vet...fast strömmen hade gått ett tag så det kanske det var.
  Skönt med lite motion, då kan man väl unna sig lite gott-gott ibland...
  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kram / RosMarie

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!