torsdag 24 september 2015

Magnolia i lyxförpackning

Vilken timing! Just när kroppen säger ifrån och humöret inte alls är på topp, ja då kom det. Paketet från The Place To be. Jag vann ju. Maken åkte ner på byn, hämtade hem det och levererade det plus en ask Alvedon innan han drog på kvällsskiftet.
 
 Kunde ju inte bli bättre liksom. Trots brasa, värmeljus, full makaron på värmepumpen så frös jag så jag hoppade i soffhörnet.
Magen krånglar mer än vanligt.. Det där med hälsan är så viktigt.
 
 Jag råkar lätt ut för allt möjligt och det beror med största säkerhet på ett dåligt immunförsvar.
 
Har man diagnos psoriasis så är det inte bara på utsidan som det slår till.
 
(Både hud- och ledbesvär beror på inflammatoriska processer som kan ses som rubbningar i immunsystemet. Psoriasis är en systemsjukdom som kan påverka flera organ i kroppen. Det finns koppling mellan psoriasis och hjärt-kärlsjukdom, mag-tarmbesvär och ögonsjukdomar.)
 
Inte konstigt att man ser dåligt, har högt blodtryck och har en trasslig mage då.(skrattar lite åt eländet) Jag försöker  verkligen att hitta bra lösningar/lindringar men det är inte det enklaste i världen.
 
Jag har väl inte riktigt accepterat att jag faktiskt har den här sjukdomen även om, av en lindrig variant. Här kan du läsa lite vad jag skrivit tidigare på min friskvårdsblogg.
 
 Nej, fy nu ska jag inte ömka mer utan njuta av det fina doftljuset istället och försöka äta lite nyttigt. Vet ju att jag mår såå mycket bättre när jag inte fuskar med kosten.
 
 
 

 

7 kommentarer:

 1. Ljus kan man aldrig få för många av ;-) Härligt att få dem i lyxförpackning, grattis till vinsten!
  Hoppas att du får ordning på ditt immunförsvar, jag hoppas att mina dagliga spirulinadrinkar hjälper mitt immunförsvar mot nya höjder :-) Det är vaäl kanske lite tidigt att ropa hej, men jag har än så länge sluppit avdelningsförkylningarna :o
  Ha det riktigt bra och krya på dig. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Vilka fina ljus! Och dom hjälper nog till med det mesta. Hoppas vi. Det där med psoriasis har jag förstått kan vara väldigt jobbigt och det där på insidan är ju det som är svårast, så måste det vara. Hoppas du får i dig lite bra mat så att allt kommer i balans och kör det onda ut från din kropp!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Men åhh så tråkigt att du inte mår bra...men jag har nog också dåligt immunförsvar, magen krånglar ofta och jag MÅSTE sköta maten för att allt ska fungera. Man är som Skalman, måste äta och sova ofta och mycket! Krya på dig nu, snart stundar en skön helg Pia...
  Kram Titti

  SvaraRadera
 4. Krya på dig! Snart är du på benen igen!

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. Grattis till ditt fina värmeljus ! Vad trist att du inte mår bra ;( Önskar dej en skön fredag och helg .Kram Rita

  SvaraRadera
 6. Grattis till den fina vinsten!
  Hoppas verkligen att du mår bättre snart. Starkt av dig att orka blogga om din sjukdom och försöka hitta lösningar.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 7. Vad kul att du gillade det! Och att det kom till nytta!

  Visste inte om att det även påverkade insidan. Har haft eksem som ung, så jag vet hur besvärligt det kan vara på utsidan i alla fall.
  Hoppas du mår bättre snart fina du!
  Kram Malin

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!