onsdag 23 september 2015

Lite höst och annat!

Vissa dagar händer ingenting, andra dagar är det fullspäckat från gryning till skymning. I går hade jag en intensiv dag. En öppningstid på jobbet som innebär väckning 05.20 Det är ju inget märkvärdigt alls egentligen men om man sedan på det har ett viktigt lönesamtal där man ska bre på sina färdigheter och kompetens.. Pust!
 
Inte riktigt min bit av kakan, några timmars arbetsplanering, en middagsträff med gamla kollegor samt ett föräldramöte på det, där man förväntas leverera och tok-le hela tiden fast man ska vara seriös och målinriktad.. Ja, jomen då känns den där hösten närvarande i allra högsta grad.
 
På middagsträffen så talade vi lite om presenter som vi fått och jag berättade om detta fina fat som Kommunen, min dåvarande arbetsgivare gav mig på min 50- års dag. Måste berätta att jag verkligen gillade den presenten. Kommer från Saga form design by Björk-forth
 
En riktigt trevlig middagsträff som ingav positiv energi. Det gäller ju att hitta den där balansen ni vet.  Hoppas ni också har en bra balans i vardagen.
 


 
 
 

5 kommentarer:

 1. Härligt, färgglatt höstfat :-)
  Jag resonerar nog mest så här: Det är riktigt bra att träna balansen om man ska ge sig på att gå på slak lina ;-)
  Ha de bäst. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Vilket vackert fat...!
  Något säger mej att du kanske också är förskollärare?! Sådana där dagar kan ju ta musten ur en, iallafall det där med att berätta hur bra man är, det gillar inte jag iallafall! :-)

  SvaraRadera
 3. Åh vad jag känner igen det du skriver... Själv ska jag faktiskt lämna allt en vecka och fara till sol o värme. Känns märkligt mitt upp i allt intensivt.
  Kram / RosMarie

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Ja den där balansen är svår! Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Visst är det höst nu, fina bilder. Kvällen blir lugn här efter några intensiva dagar. Kram Suss

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!