lördag 22 augusti 2015

Tillsammans.

Det här med att para ihop saker eller ställa  saker tillsammans och få det att kännas bra. Det är minsann inte det allra enklaste i världen.
 
 
Jag brukar chansa lite när det gäller blommor, tänka att den här kommer nog bli bra med den. Så var det med den här rosa snöflingan som förövrigt har blommat hela tiden precis som expediten lovade.
 
Den fick samsas med en pelargon som jag räddat undan sommarens regn genom att ställa den i lådan som samtidigt blev en piedestal. Att sedan ställa dit en illröd ros kanske får vissa att stöna högt. Jag tycker det är fint och trivs med det i alla fall.
 
 
 Tillsammans, ja vi brukar göra mycket saker tillsammans maken och jag tex. plocka lingon. Det har vi inte gjort i år för jag ska erkänna att jag inte hinner med. Eller jag är tvungen att prioritera bort vissa saker tyvärr.
 
Men jag är rysligt glad att han gör det ensam, även om en solig klar septemberdag med kaffetermos i lingonskogen är helt underbart. Nu har vi så vi klarar oss i några år. Vi fryser ner och kokar sylt eftersom behovet finns. En bra present att ge till de som inte orkar eller vill gå i skogen.
 
Planering är ju också ett sätt att göra saker på tillsammans, att få livspusslet att gå ihop liksom. Inte det lättaste det heller, man får chansa lite helt enkelt. Testa sig fram. I dag tänkte jag att vi skulle städa lite tillsammans. Hmmm det brukar vara som bäst när jag gör det själv och maken gör något annat som behövs göras. Fast vi är ju ändå tillsammans.
 

6 kommentarer:

 1. Jag tycker det verkar som ni har ett mycket bar liv... tillsammans, eller var för sig:) Fina blomkombinationer, nästa år ska jag ha mer rosa på min balkong!

  Ha det fint!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Härliga lingon! SKulle vara en perfekt present till mig, som inte är så där förtjust i att plocka bär... ;)
  Tillsammans är bra, men just städning gör jag helst själv faktiskt...;) Att få röja runt för sig själv, helst skall det vara tomt på folk i hela huset just då...,;)

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Tillsammans är härligt och det bästa tycker jag. Även vi gör mycket tillsammans, maken och jag. Inklusive städningen, huset är ju så stort att vi kan göra olika men ändå tillsammans :o
  Vi har gjort en välbehövlig storstädning som vi delade upp på ett par dagars, men gud så härligt när det är klart.
  Ha de bäst. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Oj, vad lingon.. men gott är det!! Jisses vad mycket lök ni skördat, snygga var de också! :-)

  Kraam Therese.

  SvaraRadera
 5. Tillsammans är väl ett härligt ord...fint inlägg!
  Kram,
  Titti

  SvaraRadera
 6. Vilken man du har och så mycket lingon.....gott! Kram Anette

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!