onsdag 19 augusti 2015

Jag läser mat.

Jag har varit med i en bokklubb i väldigt många år. Ibland så händer det att jag faktiskt fastnar i läsandet. Gottar mig i romaner eller deckare. Fast på senare tid har det blivit en hel del faktaböcker och kokböcker.


Kosten är ju som ni kanske redan listat ut väldigt viktig för mig. Viktig på många sätt och vis.
 
Jag vill verkligen äta sunt för hälsans skull och för miljön. Så när man ibland blir lite "tvungen" att köpa en bok så väljer jag gärna böcker som handlar om livsstil och hälsa. Idag kom den här fina på posten.
 


En väldigt vacker och välkomponerad bok som passar så bra in i mitt liv.  Tack Kristin Kaspersen för den.
 

5 kommentarer:

 1. Åh den har jag kollat på, måste nog köpa den snart :)
  Fin kväll till dig
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Den är jag också nyfiken på. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Håller med dig med allt om mat, kost och hälsa. Ju mer åren går desto mer intresserad blir jag av hälsan, så den boken vil jag gärna läsa... :)
  Torsdagskram från Kate

  SvaraRadera
 4. Visst är mat viktigt och även om jag inte är någon asket så känns det väldigt viktigt med både näring och energi! Tack för ett bra boktips Pia...
  Önskar dig nu en skön helg!
  Kramis,
  Titti

  SvaraRadera
 5. Mat är viktigt och jag ska verkligen försöka ägna mer tid åt kost och motion med början på måndag. Det känns som att den här terminen med jobb och studier drar igång på allvar nu och då ska jag försöka börja mitt nya hälsosamma liv i samma veva, fniss :)

  Wow vilken skörd ni fått!! Imponerande. Jag ska försöka komma igång med min odling nästa år, jag har inte hunnit klart med all grovplanering kring växthuset ännu så i år blev det inget alls på odlingsfronten för mig.

  Kramiz aka

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!