tisdag 7 juli 2015

Turkosa små lyktor.

 

Innedag i sommarsvackan får det bli. Maken läser bok vilket jag också borde göra.  Mest för att komma till ro och bara vara men även för att det är berikande att läsa. Men nej, jag pysslar med lite annat i stället. Kanske sen. Annat i det här fallet är plock och städ, en hobbyverksamhet jag verkar ha. Fniss! Ägnar lite extra tid i hallen.
 
Dammar av prylar som man egentligen inte behöver ha och ställer dit nytt bara för att det var så billigt. Konsumtionsförbrytare som jag är. Ha Ha! Nej, jag ska ha de små turkosa lyktorna i husvagnen för dom matchar grillen så bra. Fniss igen.
 
Har en tanke på att köpa lite nya plast tallrikar dit också, även de i turkost. Dom vi har är så gamla och repiga så jag tänker att det nog inte är hälsosamt att äta på dom längre. På tal om konsumtion så försöker jag ju i alla fall att återbruka och köper och säljer på blocket eller andra ställen. Om jag bara blir klar med målningen så öppnar jag ju butiken/boden inom kort. Där kommer det att finnas massor av bra saker som någon annan kan ha nytta av kanske
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Haha jo min hobby verkar också vara städning, tvätta, rensa host! Inte direkt kul men ett måste för mig om jag ska må bra :-).

  Söta lyktor du har!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Sommaren kom visst av sig lite, men den kommer snart igen. Det gäller att passa på inomhus medan vädret ändå inte lockar på utsidan ;-)
  Shopping är inte en av mina laster, jo jag handlar då och då, men då ligger det mycket tanke och vånda bakom. Däremot gillar jag idén att låta någon annan ta över det som faktiskt blir över. Kanske få skaffa mig ett loppisbord någonstans ;-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!