torsdag 9 juli 2015

Rödögd och full av jordnötter.

Torsdagskväll med Ernst. Ja vissa torsdagskvällar så jobbar maken. Då får Ernst rycka in ... Fniss! Nej jag skojar bara så klart. Jag ser hur han liksom flyter bort i regnet och mina egna tankar tar plats i stället.
 
Som på den lilla draken som vaktar våra jordnötter. Hen står där på bordet intill de röda små våreldarna. Vackert tycker jag i alla fall. Tittar lite på Ernst program igen och ser att han gör en vedpiedestal. Herre gud den hade jag ju uppfunnit för 7 år sedan.. Ja Ja!  Sen tänker jag igen, inte svårt att inreda när man har eller får precis allt man säger att man vill ha.
 
 Nej jag klagar inte jag bara konstaterar fakta. Ha! Ha!  Visst blir man inspirerad i många lägen, ja det menar jag på fullaste allvar. Men med handen på hjärtat.. Vi är många här i blogglandet som skulle kunna ha ett alldeles eget program på Tv 4 eller hur???


4 kommentarer:

 1. Sant, vi skulle haft det lite mer som Ernst fast med skor på Tack haha. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Hihi! Ja det skulle kunna finnas många bra tv program med alla dessa fina bloggar som finns!

  Jag kollade också lite så där halvt på Ernst. Det svåra är ju att inreda fint med det man har, de olika smaker man har i ett hem och att inte ruinera sig på samma gång.

  Det vore intressant om de la ut hur mycket allt kostar inkl hantverkare och allt. Då skulle många sätta i halsen tror jag :-).

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Glömde ju säga att du har jättefint! Du får börja videoblogga :-).

  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Håller med, det finns enormt mycket kreativitet ute i landet bland oss människor, som aldrig kommer fram. Mycket kan man se på bloggar, men tänk så många händiga fiffiga smarta människor som skapar något som vi ju aldrig får ta del av 😉
  Kram/maria

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!