lördag 18 juli 2015

Ibland så...

Eftersom jag inbillar mig att jag värnar om vår miljö och jordens resurser så är engångstallrikar inte vanligt förekommande hos oss. Fast ibland så händer det faktiskt. Särskilt på sommaren och i husvagnen. Enkelt och smidigt. Bara att kasta in i öppna spisen eller i soporna när man har ätit klart.
 
Jag hittade dessa roliga tallrikshållare/underlägg som gör att det blir lite roligare. (Kan ju vara lite slöseri det med av våra resurser fast de kan ju användas många gånger) Ja jag vet att det finns snygga och färgglada tallrikar också men nu hade jag dessa billiga vita hemma. Kul att bjuda hamburgare på eller vad som helst egentligen. 
 
Denna gången blev det en enkel sallad med rökt kalkon. Ångrar att jag bara köpte 4 st. de kostade nämligen nästan ingenting. Fast jag vet var det finns flera.  Här! Brukar ni använda engångstallrikar ibland? 
 

 

7 kommentarer:

 1. På kalas är det perfekt m engång eller på picnicen! Roliga tallriksunderlägg du hittat:) kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Njae engångs är inte riktigt min grej. När vi drar i väg på våra picknickar brukar jag istället packa med mig ett gäng udda tallrikar och glas, har ju samlat på mig en del ;-) På det sättet står de ju inte bara och samlar damm mellan plåtningarna :-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Det där underlägget tycker jag var fiffigt att ha på utflykter, blåser ju ofta bort när man ställer fram. Tänker man miljömäsigt annars tycker jag det är OK med vissa tillfället att förenkla lite.
  ha en fin helg!
  Kram / RosMarie

  SvaraRadera
 4. Trevliga underlägg, men nog inte min grej. Engångstallrikar använder jag så gott som aldrig. I år hade jag engångs till gänget när vi firade midsommar vid bystången för att det är tungt och svårt att hantera en mängd porslin men använde uddaporslin med somriga rosor till kaffet. Detta var så olikt mig att det kommenterades. I husbilen blir det lättviktstallrikar av melamin.
  Fast visst tycker jag man kan göra undantag och använda papperstallrikar nån gång ibland.
  Sommarkram
  Anette

  SvaraRadera
 5. Fiffigt och klart Thun´s har dom! Åhhhh vad jag saknar detta ställe...
  Sommarkram till dig,
  Titti

  SvaraRadera
 6. Ja, om det är stort kalas, då är det praktiskt med engångs. Och på utflykter 😉
  Fina undertallrikar/hållare!
  Kram/ Maria

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!