söndag 7 juni 2015

Sommarvind!


Tjena, tjena! Vilken blåsig dag va? Stormar så man blir skvatt galen nästan. Jag har varit ute sedan kl. 07.00 i morse ända tills nu. Nej nu ljuger jag lite för jag var inne en stund och kokade rabarberchutney.
 
 Receptet finns här. Jättegott blev det faktiskt och passar bra till grillat eller på en bit lax som man brer chutneyn på och gör klar i ugn. Dagen har ägnats åt trädgårdarbete, har rensat och rensat, kört bort tre kärror fulla med knölklockor. Dom tar över i rabatterna här hemma. Nu har jag grävt i timmar och sållat för att få bort varenda liten rot.
 
Det känns i kroppen, jag lovar.. så bäst att tända bastun och mjuka upp stela muskler njuta av ångan och bara slappna av. Så som söndagar ska vara.
 
Med lite förstärkning i form av en ängsbukett så känns det ändå att det är sommarvindar som blåser. Kram på er och ha det fint!
 
 
 
 

5 kommentarer:

 1. Så svårt att göra rätt! Styrkekramar till dig i ditt beslut. Barnen är ju det käraste vi har...

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset!
  Rabarberchutney låter gott så det receptet måste jag prova! :))

  Kram Jonna

  SvaraRadera
 3. Det låter jätte gott. Det måste jag prova. Tackar!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Åhh rabarberchutney, det var ett himla bra tips - det måste jag testa :-)
  Härligt med en trädgårdsdag trots blåsten, även hos oss har det varit blåsigt men mer av och till. Städade inomhus istället och var iväg på ett studentfotouppdrag :o
  Ha de bäst. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 5. Ogräsrensning tar på det mesta, mina naglar som hade blivit lite småsnygga skivade sig allihop när jag var ute och tog en dust med kirskålen....men det är ju bagateller, men i alla fall. Tack för receptet på chutneyn, jag tror jag ska försöka göra sådan, jag har ju äntligen fått lite rabarber i min trädgård!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!