måndag 8 juni 2015

Jordgubbsblom och mera bastu.


Det är så otroligt vackert där ute. Vackert så man dånar. Kolla in alla jordgubbsblommor. Tänk så gott det ska bli.
 
I natt fick jag en liten ångestattack, ett tryck över bröstet så att jag nästan ringde ambulans, nästan bara för hjärnan har så mycket att säga hjärtat liksom. Att det kanske är falskt alarm och då får man ju sitta halva natten på akuten i onödan eller jag dööör och ja nu är tiden inne, hur ska det bli för familjen? Tusen tankar. 
 
 
Då sover man inte så bra. Nu åkte jag inte in utan sansade mig och tänkte att det kan vara allt grävande och rensande som spökar och så all denna pollen. Det är ju sjukt gult överallt av granpollen. Eftersom jag fortfarande lever så, ja då var det väl falskt alarm eller pollenallergi.
 
 
Bastun i går var i alla fall väldigt avkopplande och maken som arbetade sent gör en repris idag. Han blev så himla avundsjuk, fniss! Vår fina lilla bastu som är sååå värd varenda liten krona. Gillar dörren som är den ursprungliga ytterdörren till detta hus (en f.d. Sommarstuga)
 

Gillar kaklet också som är rester från mina föräldrars badrumsrenovering. En liten felräkning som resulterade i ett ytterligare ett badrum + vår dusch i bastun. Jag har själv kaklat! Stolt? Japp! Utanför har vi planterat en spireabuske. Den har limegröna blad och är full av knopp.

 
 

Kanske jag slinker in en sväng jag med, bara för att jag kan. Lite jordgubbsblomster och en bastu har väl ingen dött av, eller?
 
 

5 kommentarer:

 1. Det är verkligen underbart vackert ute nu, trots att jag knappt har haft tid att titta och njuta. Men den här veckan har massor av oplanerad fritid ;-) då jädrar i min låda ska jag njuta.
  Ha de gott, var rädd modig själv och njut. Bamsekramen, Catarina

  SvaraRadera
 2. Nä men fy vad läskigt! Jag har också känt så förut, till slut gick jag till doktorn och gjorde EGK och en massa tester. Det var inget fel. Men jag tror det var stress och muskelspänningar.

  Sköt om dig fina du!
  kram Malin

  SvaraRadera
 3. Nä, och inte frisk luft heller, men jag hade ändå gått till doktorn för att prova blodtryck osv. Även om det inget fel är så är det bra psykiskt/mentalt att veta att man är OK, då kanske man inte får fler sådana där otäckingar mitt i natten. Hoppas du mår finemang nu!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Usch! Du måste vara rädd om dig. Många kramar från Stina

  SvaraRadera
 5. Du måste ta hand om dig vännen, inte stressa utan bara vara, jag vet lättare sagt än gjort men nödvändigt. Hoppas du mår bättre nu och får njuta av det fina vädret som är på G. Kramisar Tina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!