torsdag 18 juni 2015

Het lunch.


Här kommer en snabblagad och god rätt. Jag värmer på den till lunchen idag. Vi hade den till middag tidigare i veckan.  Kände att jag behövde lite hetta i regnrusket.
 
 Förkylningen /viruset eller vad tusan det nu är jag har fått, sitter i. Jag känner absolut inte för någon tripp med husvagnen. Känner inte för att fira midsommar heller. Känner mest för att gräva ner mig. Usch och fy så gnällig jag är. Nu har ju min semester äntligen börjat då borde jag ju vara toppen glad. Äsch det kommer väl det med...
 

 
Här är receptet i fall ni vill testa.
 
Räkwook 2-4 port
    Bildresultat för grytbas red curry
  • 1 burk grytbas Paneng curry 
  • ½-1 pkt ICAs äggnudlar(SHIRATAKINUDLAR om man vill ha lchf)
  • 1 paprika
  • 1 liten gul lök
  • lite färsk sparris 3-4 st.
  • några körsbärstomater
  • Färska räkor eller på burk.
Fräs grönsakerna och slå sedan över grytbasen. Låt puttra en stund. Koka nudlarna vid sidan och lägg i eller fyll på med lite vatten i grytan och låt nudlarna bli klara i grytan. Sist toppar du med räkorna, Obs! De ska inte koka då blir de sega. Servera med en klick crème fraiche, lite sesamfrön eller chiafrön och bladpersilja. Jag dricker citronvatten till.

5 kommentarer:

  1. Mums vad gott! Hoppas du kryar på dig snart! Kram Stina

    SvaraRadera
  2. Men så gott det lät. Har eftersökt just sådana här recept, så det tackar jag för. Vad tråkigt att bli dålig nu lagom till midsommar och semester. Hoppas du piggar på dig snabbt.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  3. MÄäähh...jag som just slkulle in o skrika NU HAR DU SEEEEMESTER!!!
    Det har inte jag...;)
    Upp med hakan tänk på att då man är lit dålig får man ligga på soffan o bli badad i pannan och bli omhändertagen av alla andra.
    Tur du äter god lunch i alla fall...fast du borde ju förstås ha fått fira med ett glas rött i stället.
    Krya på dig snabbt nu så ska du se att du vaknar med ett leende på läpparna i morgon.
    Kraaaaam Katarina

    SvaraRadera
  4. Mmmm låter hur smarrigt som helst. Neeej så tråkigt att du känner dig risig nu, krya på dig och hoppas du får en mysig midsommar trots allt. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  5. Nej, men va trist att inte må bra. Hoppas du kryar på dig snart, och får lusten tillbaka att fira midsommar och njuta av semestern!!
    Kram Gunilla

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!