tisdag 9 juni 2015

Äntligen lite värme.


Kände redan när klockan ringde 06.10 att det här kommer bli en skön och varm dag. Skuttade upp och drog på mig träningskläderna och gav mig ut på en joggingtur. Sniffade in alla sommardofterna och lyssnade på fågelsången. Njöt och svettades i någon sorts sommarharmoni.
 
Här i byn var det grundskole-avslutning på kvällen i vår hembygdsgård, vi väntar tills i morgon när tonåringen ska få sina betyg efter två år på gymnasiet. Det är i morgon, inte nu. Jag sitter i solen  njuter av grillat. Vad sägs om tex varma avokados direkt från glöden. Supergott! Var så himla hungrig så jag glömde fota...
 
 
 
Visar bilder från tidningen Buffé där jag hämtat inspirationen. Glödvarm sötpotatis, spetspaprika, zucchini och kyckling. Het citron och salladsost med lite rödlök.
via
 
På riktigt... Nu har nedräkningen börjat. Bara 6 arbetsdagar kvar till 6 veckors semester. Avslutar dagen med en utmaning från tonåringen. 20 armhävningar. Jag antar den så klart.  
 

 

 

 
 

5 kommentarer:

  1. Men vilken härlig sista bild du visar, kanske inte utmaningen, tror inte jag kan göra en ens. Gud så skönt med 6 veckor, jag har bara 4 och får vänta ett tag till. Men idag känns det verkligen som första sommardagen.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. 6 veckor semester !! så härligt och bara 6 dagar kvar att jobba, skönt.
    Själv har jag inte semester förrän vecka 29, lite försent tycker jag men men så är det :)
    Ha det fint
    Kram Pia

    SvaraRadera
  3. Mmmm så härligt. Sommarvärme, grillat och snart semester :-)
    Hos oss har inte den där riktiga värmen kommit än, det har varit väldigt kallt på morgnar och kvällar. Men snart kanske, kanske redan i kväll?Grillar gör vi ju till och från, men semestern , semester, den får vi vänta på. Jobbare snarare 6 veckor till :o
    Ha de gott och njut. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  4. Har helt missat att svara dig om torsdag, d v s imorgon....
    Tar gärna en kopp kaffe tillsammans om du fortfarande har tid/lust att komma förbi hos mig! När slutar du? Jag har jobbat in planering och slutar tidigt. Kommer nog ifrån typ 12:30.
    Så himla fina bilder i de två förra inläggen, från din mysiga trädgård! Gillar jordgubbstrappen!!
    Kram/ Maria

    SvaraRadera
  5. Hallå där!
    HImmel så skönt med 6 veckors semester..
    Å 20 armhävningar..wooow det klarar inte jag..;)
    Underbara sommarbilder...
    Kram Katarina

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!